„Žinau, kad pasitarime šiuo klausimu dalyvavo maždaug 130 autobusų savininkai. Jie turės išardyti kėdes, pakeisti transporto priemonių spalvinį apipavidalinimą, kad galėtų vežioti kūnus. O paskui jie turės grįžti į mokyklas? Štai ko būgštauja darbuotojai, ir aš suprantu, kodėl jie nesutinka“, - sakė žurnalistams San Paulo mokyklinio transporto darbuotojų profsąjungos atstovas.

„CNN Brasil“ žiniomis, didėjant mirčių nuo koronaviruso skaičiui, 12 milijonų gyventojų turinčio megapolio prefektūra įsigijo transporto paslaugų, kad automobilių palaikams gabenti skaičius išaugtų nuo dabartinių 45 iki 94. Konkursą laimėjo kompanija, pasiūliusi teikti atitinkamas paslaugas turistiniais ir mokykliniais autobusais. Jos administracija nuo išsamesnių komentarų susilaiko.

Iki kovo 28 d. vakaro didžiausiame Brazilijos mieste nustatyta daugiau kaip 725 tūkst. užsikrėtimo koronavirusu atvejų, mirė 21 343 žmonės.

Brazilija, kur pirmasis užsikrėtimo koronavirusu atvejis buvo patvirtintas praėjusių metų vasario 26 d., užima antrąją vietą pasaulyje po JAV pagal užsikrėtusiųjų skaičių (daugiau kaip 12,5 mln.) ir mirčių skaičių (daugiau kaip 312 tūkst.). Keturias pastarąsias savaites šie rodikliai šalyje yra didžiausi nuo pandemijos pradžios.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)