Virdžinija Bičo policijos vadovas Paulas Neudigate'as (Polas Nudigetas) žurnalistams sakė, kad maždaug aštuoni žmonės buvo pašauti penktadienį 23 val. vietos (šeštadienį 5 val. Lietuvos) laiku.

Pareigūnams tiriant šį incidentą buvo gautas pranešimas apie netoliese pasigirdusius šūvius, pridūrė P. Neudigate'as. Policijai sureagavus, vienas pareigūnas pašovė įtariamąjį, ir šis vėliau mirė.

Antras asmuo, pasak P. Neudigate'p, tikriausiai dalyvavęs dar viename šaudymo incidente, mirė įvykio vietoje. Policijos vadas jo mirtį siejo su „atskiru šaudymo incidentu, kurio aplinkybes tebesiaiškiname“.

Vykstant tyrimui vienas pareigūnas buvo parblokštas automobilio; jį išvežė į ligoninę. Šio policininko traumos nelaikomos keliančiomis pavojų gyvybei.

„Tai labai chaotiškas incidentas, labai chaotiška naktis“, – pripažino P. Neudigate'as.

Keletas asmenų buvo sulaikyti, tačiau jų ryšys su šiais šaudymo incidentais tebesiaiškinamas. Policijai dirbant įvykio vietoje buvo uždaryta virtinė gatvių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)