Apie tai pranešė keli padėtį žinantys žmonės, įskaitant klubo narį, kuris penktadienį sulaukė telefono skambučio, įspėjančio apie klubo uždarymą.

„Mar-a-Lago“ klubo registratūra patvirtino naujieną ir nurodė, kad klubas liks uždarytas iki atskiro pranešimo, bet platesnio komentaro nepateikė.

Vienas asmuo, susipažinęs su klubo veikla, teigė, kad atsargumo sumetimais klubas „trumpam laikui“ uždarė vieną savo dalį ir nurodė karantinuotis kai kuriems darbuotojams.

Naujienų agentūros AP kalbinti asmenys prašė neviešinti jų pavardžių, nes neturėjo leidimo oficialiai atskleisti informacijos.

Protrūkio mastas, kokios klubo dalys buvo uždarytos ar kaip tai paveikė eksprezidento šeimą, dar nėra žinoma.

D. Trumpas persikėlė į „Mar-a-Lago“ sausį išvykęs iš Vašingtono. Čia jis žaidžia golfą, pietauja su draugais, susitinka su Respublikonų partijos lyderiais ir planuoja savo politinę ateitį, nes svarsto galimybes vėl kandidatuoti 2024 metais.

D. Trumpo atstovai kol kas neatsakė į prašymus pakomentuoti.

D. Trumpas praėjusį rudenį buvo paguldytas į ligoninę dėl COVID-19, o vėliau paskiepytas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)