Pasak jų, paskyros užblokuotos nepaaiškinus priežasties. „Tokiu būdu socialiniai tinklai sureagavo į Jevgenijaus Viktorovičiaus komentaro apie tai, kad JAV prezidentas Joe Bidenas atšaukė Donaldo Trumpo įvestą draudimą translyčiams tarnauti armijoje, publikavimą“, – sakoma pranešime.

Kaip nurodoma socialinių tinklų informacijos centre, sprendimas dėl sąskaitų blokavimo yra galutinis, o jo priežastys nenurodomos saugumo sumetimais.

Spalį Europos Sąjunga paskelbė baudžiamųjų priemonių J. Prigožinui, pravardžiuojamam „Putino virėju“, nes jo įmonė „Concord“ tiekia maistą Kremliui. Jis kaltinamas remiant privačią samdinių armiją „Wagner“ ir tokiu būdu pakertant taiką karo draskomoje Libijoje.

59 metų J. Prigožinui JAV taip pat paskelbė sankcijų už kišimąsi į jų 2016 metų prezidento rinkimus ir už ryšius su „Wagner“, kaltinama samdinių siuntimu į konfliktų zonas Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)