Socialiniuose tinkluose greitai pasirodė galybė šiltai apsirengusio senatoriaus B. Sanderso memų.

Daugelis atkreipė dėmesį į jo raštuotas kumštines pirštines. Vieni jas gyrė, kiti šaipėsi, dar kitus glumino jo sprendimas dėl striukės. Kai kurie senatorių užtarė – juk oras buvo šaltas.

O dar kiti spėliojo, kas buvo voke, kurį nešėsi 79-erių senatorius.

„Bernie atrodo pasirengęs anksti išeiti iš renginio, kad išsiųstų mokesčių deklaraciją“, „susidaro įspūdis, kad Bernie eis į banką sumokėti socialinio draudimo įmokos“, – socialiniuose tinkluose šmaikštavo internautai.

Pasirodo, su ryškioms (ir patvariomis) žieminėmis pirštinėmis susijusi sentimentali istorija, rašo BBC. Kumštines pirštines numezgė mokytoja iš jo gimtosios valstijos, o mezgimui naudojo siūlus iš išardytų vilnonių megztinių.

Mokytoja Jen Ellis net nustebo, pamačiusi, kad jis mūvi jas rinkimų kampanijos metu pernai.

Sužinoję šią istoriją apie pirštines, kai kurie besišaipę internautai susigėdo.

Daugelis socialiniuose tinkluose juokavo, kad buvęs demokratų pirminių rinkimų dalyvis nesidžiaugia, būdamas konkurento inauguracijoje.

Pasak senatoriaus žmonos Jane O‘Meara Sanders, senatoriaus striukė irgi susijusi su Vermonto valstija. Snieglenčių sporto įrangos gamintoja „Burton“ išleido riboto kiekio striukių su B. Sanderso veidu ant nugaros kolekciją.

Senatoriui striukės labai patiko, jis gavo tokią (tik be savo nuotraukos) dovanų Kalėdoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)