S. Little'as yra prisipažinęs dėl 93 žmonių, daugiausiai moterų, nužudymo 1970–2005 metais, bet pareigūnai jo visoje šalyje vykdytų žmogžudysčių dešimtmečius nesusiejo į vieną grandinę.

Dauguma šio buvusio boksininko aukų buvo narkomanės ir prostitutės. Daugeliu atveju nužudytos moterys niekada nebuvo atpažintos arba jų mirtys nebuvo tiriamos.

Dėl narkotikų Kentukyje policijai įkliuvęs S. Little'as iš pradžių buvo susietas su trijų moterų nužudymu Los Andžele pagal aptiktus DNR pėdsakus.

Atsidūręs už grotų S. Little'as pradėjo vardyti kitas savo aukas, o FTB praeitais metais patvirtino jo ryšį su mažiausiai 50 nužudymų, o jo pareiškimus apie visus kitus nusikaltimus pripažino „įtikinamais“.

2014 metais teismas skyrė S. Little'ui tris įkalinimo iki gyvos galvos nuosprendžius.

S. Little'as mirė ligoninėje, bet Los Andželo koronerio biuras dar nenustatė jo mirties priežasties, sakoma Kalifornijos pataisos departamento pranešime.

Šis 1,9 m ūgio vyras, taip pat žinomas kaip Samuelis McDowellas, savo aukas paprastai parblokšdavo galingais kumščių smūgiais ir paskui uždusindavo, nepalikdamas akivaizdžių nužudymo žymių, tokių kaip durtinės arba šautinės žaizdos.

Dėl šios priežasties, taip pat dėl aukų socialinės padėties daugelis mirčių buvo laikomos per didelės narkotikų dozės pavartojimo arba nelaimingų atsitikimų rezultatais, taip pat savaiminėmis mirtimis.

Ohajuje užaugęs S. Little'as metė vidurinę mokyklą ir perėjo prie „bastūniško gyvenimo“, vogdamas iš parduotuvių arba namų, kad nusipirktų alkoholio ir narkotikų, nurodė FTB.

Į teisėsaugos akiratį jis pirmąsyk pateko 1956 metais, kai S. Little'as buvo suimtas dėl vagysčių ir parduotuvių, sukčiavimo ir įsilaužimo.

9-ojo dešimtmečio pradžioje jis buvo apkaltintas moterų nužudymais Misisipėje ir Floridoje, bet nebuvo pripažintas kaltu.

JAV žiniasklaida neseniai buvo pranešusi, kad S. Little'as serga širdies liga ir diabetu.