T. Flournoy papildys juodaodžių moterų patarėjų komandą. Jamaikietiškų ir indiškų šaknų turinti K. Harris yra pirmoji JAV moteris, tapsianti viceprezidente. T. Flournoy prisijungs prie Ashley Etienne ir Symone Sanders, atitinkamai eisiančių K. Harris ryšių su visuomene direktorės bei jos vyriausiosios atstovės pareigas.

T. Flournoy nuo 2013 metų dirbo buvusio prezidento Billo Clintono personalo vadove. Vėliau užėmė aukšto rango postus Demokratų nacionaliniame komitete, buvusio viceprezidento Alo Gore'o ir buvusios valstybės sekretorės Hillary Clinton prezidento rinkimų kampanijose, taip pat Amerikos mokytojų federacijoje.

K. Harris taip pat paskelbė, kad Rohini Kosoglu taps jos patarėja nacionalinės politikos klausimais, o Nancy McEldowney – patarėja nacionalinio saugumo klausimais. R. Kosoglu dirbo vyriausiąja K. Harris patarėja per visuotinių rinkimų kampaniją, o buvusi JAV ambasadorė Bulgarijai N. McEldowney turi daugiau nei 30 metų patirtį užimant su diplomatine tarnyba ir užsienio reikalais susijusius postus.

„Šios dienos paskirtieji dirbs drauge su kitais mano komandos nariais, kad suvaldytų šį virusą, atsakingai atvertų mūsų ekonomiką ir užtikrintų, kad būtų... atkurtas bei sustiprintas mūsų šalies lyderiavimas visame pasaulyje“, – sakoma K. Harris pareiškime.

Buvę T. Flournoy kolegos ją apibūdina kaip ryžtingą ir pragmatišką politikę. Nuo 2007 iki 2015 metų buvęs B. Clintono atstovas spaudai Mattas McKenna atkreipė dėmesį į K. Harris pasirinktos kandidatės istorinę svarbą ir patikino, kad T. Flournoy meistriškai susitvarkys su reikalavimais.

Po to, kai Joe Bidenas laimėjo lapkritį vykusius prezidento rinkimus, K. Harris su J. Bidenu reguliariai dalyvauja spaudos konferencijose ir pasisako ekonomikos bei sveikatos apsaugos klausimais. Pereinamojo laikotarpio komanda dar nepaskelbė, ar tam tikroms problemoms ir iniciatyvoms bus skiriamas ypatingas dėmesys.

T. Flournoy anksčiau nėra dirbusi su K. Harris. Tačiau kita buvusi B. Clintono patarėja ir artima T. Flournoy draugė padeda K. Harris renkant komandą. Kol kas neaišku, ar prie jos prisijungs kas nors iš buvusių K. Harris darbuotojų ar ilgamečių patarėjų politikos klausimais Senate.