„Prisiminkite, Bendrųjų paslaugų administracijos darbas išskirtinis, o Emily Murphy puikiai dirbo savo darbą, bet Bendrųjų paslaugų administracija nesprendžia, kas taps kitu JAV prezidentu“, – antradienį socialiniame tinkle „Twitter“ parašė D. Trumpas.

Lapkričio 3-iosios rinkimus pralaimėjęs prezidentas anksčiau patarė E. Murphy „daryti, ką reikia padaryti“ dėl valdžios perdavimo Joe Bidenui.

„Noriu padėkoti Emily Murphy iš BPA už jos nepajudinamą ištikimybę mūsų šaliai. Ji patyrė persekiojimą, grasinimus ir smurtą... Nenoriu, kad tai patirtų ji, jos šeima ar BPA darbuotojai“, – tviteryje rašė D. Trumpas.

Jis taip pat pažymėjo, kad jo komandos kova už rinkimų rezultatus tęsiasi.

„Mūsų reikalas TVIRTAI tęsiasi, mes toliau kovosime ir, tikiu, nugalėsime!“ – rašė kadenciją baigiantis prezidentas.

„Vis dėlto mūsų šalies labui rekomenduoju Emily ir jos komandai daryti tai, ką reikia padaryti dėl pradinių protokolų. Pasakiau savo komandai daryti tą patį“, – pridūrė prezidentas.

D. Trumpas pastarąsias tris savaites po lapkričio 3-iosios rinkimų be jokių įrodymų tvirtino, kad įtikinanti J. Bideno pergalė buvo sukčiavimo rezultatas. E. Murphy, kuri neigia patyrusi politinį spaudimą, iki šiol atsisakydavo sudaryti sąlygas išrinktojo prezidento komandai naudotis standartiniu pagalbos paketu.