Pasak jo šaltinių, į šias pareigas gali būti paskirtos Symone Sanders, Karine Jean-Pierre arba Kate Bedingfield. Pastaroji taip pat gali užimti Baltųjų rūmų komunikacijos direktoriaus postą.

S. Sanders ir K. Jean-Pierre buvo J. Bideno rinkimų štabo vyresniosios patarėjos. K. Bedingfield buvo demokrato rinkimų kampanijos vadybininko pavaduotoja ir komunikacijos direktorė jo štabe.

CNN žiniomis, apie paskyrimą į minėtus postus šią savaitę nebus paskelbta. Galutinis sprendimas dar nepriimtas. Rinkimų kampanijos metu J. Bidenas sakė, kad Baltuosiuose rūmuose kasdien turi būti rengiamos spaudos konferencijos.

Kaip pažymi kanalas, S. Sanders ir K. Jean-Pierre gali tapti pirmosiomis juodaodėmis Baltųjų rūmų spaudos sekretoriaus poste.

Lapkričio 3 d. įvyko JAV prezidento rinkimai. J. Bidenas užsitikrino daugiau kaip 270 rinkikų balsų, reikalingų pergalei rinkimuose. Tačiau antros kadencijos siekiantis respublikonas Donaldas Trumpas atkakliai tvirtina apie plataus masto sukčiavimą rinkimuose ir atsisako pripažinti savo pralaimėjimą. Jo kampanija pateikė teisinius ieškinius keliose valstijose.