Jos duomenimis, tik 29 proc. Respublikonų partijos rėmėjų laikosi nuomonės, kad demokratų kandidatas Joe Bidenas sąžiningai iškovojo pergalę prezidento rinkimuose. 68 proc. respublikonų šalininkų įsitikinę, kad rinkimai buvo suklastoti, taip pat mano trečdalis nė vienos partijos nepalaikančių respondentų ir 16 proc. Demokratų partijos šalininkų.

Iš viso 73 proc. apklaustųjų pareiškė, kad rinkimus laimėjo J. Bidenas, o už D. Trumpą pasisakė tik 5 proc. tyrimo dalyvių.

Apklausa buvo surengta internetu lapkričio 13-17 dienomis, joje dalyvavo 1 346 respondentai, tarp jų – 598 demokratai ir 496 respublikonai.

Lapkričio 3 d. įvyko JAV prezidento rinkimai. J. Bidenas užsitikrino daugiau kaip 270 rinkikų balsų, kurie jam reikalingi pergalei prieš dabartinį Baltųjų rūmų šeimininką kovoje dėl valstybės vadovo posto. J. Bidenas jau paskelbė savo pergalę rinkimuose. Antros kadencijos siekiantis D. Trumpas nepripažino pralaimėjimo ir pareiškė, jog ketina kreiptis į teismus, kadangi, anot jo, per rinkimus buvo daug pažeidimų.