„Teisėsaugininkai intensyviai ieško nusikaltėlio“, – sakoma ministerijos pareiškime.

Trečiadienį po derybų su policija užpuolikas išvažiavo iš banko teisėsaugininkų parūpintu automobiliu ir išsivežė tris įkaitus.

Vienas iš trijų paskutinių įkaitų žurnalistams sakė, kad vėliau užpuolikas išlipo iš automobilio ir paspruko nežinoma kryptimi.

Anksčiau ketvirtadienio naktį Vidaus reikalų ministerija pranešė, kad 43 įkaitai, kuriuos užpuolikas laikė banko pastate, išvaduoti.

Šalies žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad užpuolikas iš teisėsaugininkų gavo tam tikrą pinigų sumą ir tuomet paleido įkaitus.

Žiniasklaida paskelbė vaizdo įrašų, kuriuose matyti, kaip automatu ginkluotas vyras, dėvintis karišką uniformą ir megztą kaukę, išeina iš pastato, prisidengdamas trimis įkaitais, kuriems buvo uždėti antrankiai. Užpuolikas vienoje rankoje galimai laikė granatą.

Pranešimuose sakoma, kad tarp paskutinių užpuoliko pasiliktų įkaitų buvo Megrelijos-Aukštutinės Svanetijos krašto policijos viršininkas Avto Galdava. Jis dalyvavo derybose su pagrobėju ir, kaip manoma, pasisiūlė tapti įkaitu mainais už kitų žmonių paleidimą.