Klipe nusifilmavo ir tokios Rusijos estrados žvaigždės kaip Filipas Kirkorovas, Nikolajus Baskovas, Aleksandras Buinovas, Anita Coi, Denisas Maidanovas ir kiti.

Vaizdo klipas išplatintas ketvirtadienio vakarą Baltarusijos grupės „Aura“ kanale platformoje „YouTube“. Kalbant apie Baltarusijos popmuzikos sceną, prie dainos kūrimo ir klipo prisidėjo Aleksandras Soloduchas, Aliona Lanskaja, seserys Gruzdiovos ir Ruslanas Alechna.

Nors dainoje Lukašenkos pavardė ir nenuskamba, priedainyje galima išgirsti citatą iš vieno jo priešrinkiminio pasisakymo: „Mylimos neatiduosiu“ (kalbama apie Baltarusiją).

„Čia gyvename mes, gyvens mūsų vaikai – taikoje, meilėje ir sutarime. Visi kartu“, – dainuoja Baltarusijos artistai, taip pat atlikėjai iš Rusijos.

Komentarai po vaizdo klipu išjungti, taip pat nenurodoma, kiek žmonių klipas patiko, o kiek paspaudė „nepatinka“.

F. Kirkorovo ir A. Buinovo atstovai penktadienį „Otkrytye media“ pareiškė, kad dainininkai „nedalyvavo jokio klipo, skirto Lukašenkos palaikymui, filmavime“.

A. Buinovo atstovė teigia, kad dainininkui paprasčiausiai pasiūlė kartu su F. Kirkorovu ir N. Baskovu „įrašyti gerą dainą“, o apie tai, kad dainoje panaudota A. Lukašenkos citata, muzikantas esą net nežinojo. F. Kirkorovo atstovė spaudai taip pat tikina, kad „jokios dainos Lukašenkos palaikymui jis neatliko“.

Vienas iš klipe nusifilmavusiųjų – N. Baskovas – išvakarėse pasirodė koncerte Minske, kur dalyvavo A. Lukašenkos šalininkų forume, o F. Kirkorovas į Baltarusiją atvyko rinkimų kampanijos metu ir viešai išreiškė palaikymą A. Lukašenkai.

„Šiandien tvirtai laikome ateitį savo rankose. Mūsų nepriklausomos Baltarusijos ateitį. Šalies neatiduosime. Nepriklausomybė yra brangi. Tačiau verta ją išsaugoti ir perduoti ateities kartoms. Mūsų Baltarusija – švari ir šviesi, sąžininga ir graži, darbšti, šiek tiek naivi ir šiek tiek pažeidžiama. Bet ji yra mūsų, ji yra mylima. O mylimosios neduodam“, – rugpjūčio 4 d. kreipimesi į parlamentą ir tautą kalbėjo A. Lukašenka.

Ši kalba pasakyta praėjus vos kelioms dienoms o to, kai Baltarusijoje sulaikyti 33 Rusijos privačios karinės grupuotės „Vagner“ nariai.

Tuomet A. Lukašenka plyšavo, kad jeigu Baltarusijoje bus bandoma destabilizuoti padėtį, bus sunku visiems – iki pat Vladivostoko.

„Nereikia čia kišti branduolinio ginklo. Nebandykite destabilizuoti situacijos, nes užsikurs tokia pirtis, jog visi kankinsis – iki pat Vladivostoko“, – tuomet pareiškė prezidentas.

A.Lukašenka taip pat tikino, kad Baltarusijoje sulaikyti Rusijos piliečiai neketino vykti į kitas šalis, jie buvo konkrečiai atsiųsti būtent į Baltarusiją. Informaciją, esą, sulaikyti asmenys skrido tranzitu per Baltarusiją, prezidentas pavadino „melu“.

Baltarusijoje jau daugiau kaip mėnesį vyksta beprecedenčiai protestai dėl rugpjūčio 9-ąją įvykusių prezidento rinkimų, kurių laimėtoju buvo paskelbtas A. Lukašenka, vadovaujantis šaliai nuo 1994 metų. Opozicija ir Vakarų šalys šiuos rinkimus laiko suklastotais.

Baltarusijos sostinėje Minske sekmadienį dešimtys tūkstančių piliečių išėjo į gatves palaikyti šalies opozicijos, nepaisant valdžios dislokuotų didelių policijos pajėgų.

Šeštadienį pareigūnai sulaikė šimtus demonstrančių moterų eitynėse prieš autoritarą A. Lukašenką.

Baltai raudonas vėliavas laikantys žmonės sekmadienį susirinko į vadinamąsias teisingumo eitynes, vykstančias centriniame miesto prospekte ir pajudėjo link itin saugomų Nepriklausomybės rūmų, kurie yra A. Lukašenkos rezidencija.

Protestuotojai taip pat laikė plakatus su užrašais „Bailiai muša moteris“ ir „Išeik!“.