„Labas rytas, Minske! Kur čia galima papusryčiauti?“ – parašė ji.

Baltarusiai ir kiti socialinio tinklo naudotojai neigiamai sureagavo į jos žinutę, informuoja obozrevatel.com.

Svarbiausiai Rusijos Federacijos propagandistei pasiūlė išgerti arbatos (aliuzija į Rusijos opozicionieriaus Aleksejaus Navalno apnuodijimą). Taip pat internautai M. Simonian pasiūlė papusryčiauti „Okrestino gatvėje“, turėdami omenyje ten esantį laikinojo sulaikymo izoliatorių, kuris buvo pramintas „kankinimų izoliatoriumi“ dėl žiauraus elgesio su sulaikytaisiais.

„Ech, pasiūliau Margaritai Simonian pusryčiams išgerti smulkių lapelių arbatos adresu Okrestino 36, o ji mane užblokavo. Ir kaip po to gali žmonėms daryti gera“, – rašė vienas internautas.

„Manyčiau, laikinojo sulaikymo įtaigoje“; „Išgerk arbatos, Vova vaišina“; „Cha cha cha, arbata verta Simonian“; „Užeik į bet kurią maitinimo įstaigą, patogiai įsitaisyk – sutiksime!“; „Drąsu jūsų reputacijos asmeniui eiti į viešojo maitinimo įstaigą Minske“; „Į Okrestino izoliatorių“; „Kavinių ir restoranų bebrienos mėgėjams nėra“; „Adresu Okrestino 36 – labai skanūs pusryčiai, rekomenduoju. Mandagūs padavėjai vyrai jus aptarnaus kaip geriausiuose Europos restoranuose“; „Įstatymų pažeidėjų izoliacijos centras Okrestino gatvėje, tik neišsigąsk sumos sąskaitoje“, – komentavo tviterio naudotojai.

Neskaitant interviu, M. Simonian išsiskyrė tuo, jog vienos tiesioginės transliacijos RT kanalu metu neraudonuodama kalbėjo taip, tarytum Minske apskritai nėra protestų ir nieko nevyksta.

Socialinių tinklų vartotojai turėjo jai ką pasakyti.

„Nesusilaikiau ir Simonian parengiau nedidelį vaizdo įrašą „lūkesčiai ir tikrovė“ stiliumi. Prašau, perduokite jai, kad visą dieną stovint prie Lukašenkos rezidencijos protestų galima ir nepamatyti. Tačiau užtenka įsėsti į taksi automobilį ir pavažiuoti kokias 10 minučių – atsidursi pačiame įvykių centre!“