83 metų S. Berlusconi šiuo metu izoliuojasi savo rezidencijoje Arkorėje netoli Milano ir būtinu karantino periodu tęs darbą iš ten, nurodė atstovai.

Ekspremjero asmeninis gydytojas Alberto Zangrillo sakė, kad S. Berlusconi jokie simptomai nepasireiškia, pranešė Italijos žiniasklaida.

Tris kartus premjero poste dirbęs žiniasklaidos magnatas neseniai buvo nufotografuotas Sardinijoje su senu draugu, verslininku Flavio Briatore, kuris rugpjūčio viduryje buvo hospitalizuotas, testais jam nustačius koronavirusą. S. Berlusconi testo rezultatai nuo metu buvo neigiami.

S. Berlusconi pastaruoju metu vėl sulaukė dėmesio Italijos politinėje scenoje, nes per regionų valdžios rinkimus rugsėjo pabaigoje jo partija „Forza Italia“ gali suvaidinti lemiamą vaidmenį dėl galimos centro dešiniųjų opozicijos pergalės.

Italijai toliau grumiantis su koronaviruso pandemija, kuri šioje šalyje jau pražudė daugiau kaip 35,4 tūkst. žmonių, visame pasaulyje asmeniniu gyvenimu garsėjantis politikas atsidūrė ir vasaros gandų epicentre.

Praėjusį mėnesį Italijos bulvariniai leidiniai paskelbė nuotraukų, kuriose jis įamžintas vaikštinėjantis Sardinijoje su nauja drauge, „Forza Italia“ parlamentare Marta Fascina (Marta Fasčina). Ji yra 53 metais už jį jaunesnė.

Kovo mėnesį S. Berlusconi po 12 metų trukusių santykių išsiskyrė su mylimąja Francesca Pascale (Frančeska Paskale).