Jos duomenimis, vyras mirė nuo šautinės žaizdos: nežinomas asmuo paleido ugnį parke miesto centre, kur buvo susirinkę demonstrantai. Dar vienas žmogus buvo sužeistas, jo gyvybei pavojus negresia, jis nugabentas į ligoninę. Policija tiria incidento aplinkybes.

Šių metų kovo 13 d. trys policininkai įėjo į butą, kur, kaip jie manė, buvo laikomi narkotikai. Bute buvo B. Taylor ir jos draugas. Pastarasis susišaudė su policininkais, per incidentą miegojusi B. Taylor žuvo.

Šis įvykis sulaukė didelio žiniasklaidos ir žmogaus teisių gynimo organizacijų dėmesio. Vienas iš susišaudyme dalyvavusių pareigūnų buvo atleistas iš pareigų.

Pastarosiomis savaitėmis Jungtinėse Valstijose pažeidimams policijos darbe skiriama ypač daug dėmesio. Tam dingstį davė afroamerikiečio George`o Floydo mirtis Mineapolyje (Minesotos valstija). Jį sulaikydami gegužės 25 d. pareigūnai panaudojo smaugiamąjį veiksmą. Netrukus po to afroamerikietis mirė ligoninėje.

Po G. Floydo mirties daugelyje šalies valstijų prasidėjo protesto akcijos prieš tamsiaodžių amerikiečių teisių pažeidinėjimą, kurias lydėjo susirėmimai su policija, plėšikavimas ir vandalizmas.