Gynybos ministerija šeštadienį paskelbtame pranešime teigė, kad A. Vulinui nepasireiškė viruso simptomų ir kad jis jaučiasi gerai.

A. Vulinas, garsėjantis itin prorusiška pozicija, įėjo į Serbijos delegacijos, vadovaujamos prezidento Aleksandro Vučičiaus, kuri šią savaitę dalyvavo pergalės dienos parade Maskvoje, sudėtį.

A. Vučičius asmeniškai susitiko su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, tačiau nežinoma, ar susitikime dalyvavo ir A. Vulinas.

Kaip šeštadienį pranešė valstybinė naujienų agentūra „Tanjug“, Serbijos parlamento pirmininkės Majos Gojkovič tyrimas taip pat buvo teigiamas.

Serbijoje stebimas naujų užsikrėtimo koronavirusu atvejų skaičiaus didėjimas, kai gegužę buvo panaikintos griežtos karantino priemones ir leisti dideli susibūrimai nesilaikant socialinio atsiribojimo ir nedėvint veido kaukių.

A. Vučičius paskelbė, kad vėl įves griežtas priemones, jei naujų užkrato atvejų nemažės. Serbijoje iki šiol užregistruota daugiau nei 13 500 užsikrėtimo atvejų, o 265 žmonių mirtis siejama su COVID-19.