Visas paplūdimys buvo suskirstytas kuoliukais ir virvėmis į 8 kv. m ploto sklypelius kiekvienai lankytojų grupei. Rezervuoti šiuos plotelius galima nemokamai, bet rezervacija yra būtina ir eilėje šiuo metu tenka palaukti dvi dienas.

Tie, kam pasisekė gauti savo plotelį šiam ilgajam keturių dienų Šeštinių savaitgaliui, mėgavosi jūros ir vasariško oro teikiamais malonumais.

Kitur Prancūzijoje paplūdimiai taip pat buvo atidaryti, bet tik individualiam sportui ar pasivaikščiojimui; juose lankytojams draudžiama sėdėti ar gulėti. La Gran Motas skelbia, kad pirmasis šalyje ėmė taikyti naujas socialinio atstumo priemones, su kuriomis galima atnaujinti ir kitą veiklą.

Prancūzijos sostinėje šį savaitgalį žmonės saulės spindulius gaudė Senos pakrantėse ir prie Tiuilri sodo, kuris, kaip ir visi kiti miesto parkai, vis dar uždarytas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)