J. Bidenas, anot jos, žino, kad „dorai, kompetentingai ir nuoširdžiai“ vadovaujama vyriausybė gelbsti gyvybes ir egzistenciją. „Mes negalime leisti, kad Donaldas Trumpas toliau keltų grėsmę kiekvieno amerikiečio gyvybei ir egzistencijai. Todėl didžiuojuosi, galėdama paremti J. Bideną“, - pabrėžė E. Warren.

E. Warren kovo pradžioje pasitraukė iš kovos dėl demokratų kandidato į prezidentus. Buvusi Harvardo profesorė savo kovingais pasirodymais ir detaliai planais, pavyzdžiui, dėl sveikatos sistemos reformos, daugeliui padarė įspūdį ir trumpai net pirmavo apklausose. Tačiau pirminiuose rinkimuose jos kova nebuvo sėkminga – be kita ko, todėl, kad taip pat kairysis senatorius Bernie‘is Sandersas mobilizavo daugiau rinkėjų.

Praėjusią savaitę iš kovos pasitraukė ir B. Sandersas. Todėl pirminiuose rinkimuose gerai pasirodęs J. Bidenas yra paskutinis likęs kandidatas. Oficialiai partijos kandidatu jis turėtų būti nominuotas suvažiavime rugpjūtį. Tada jis lapkričio 3-iąją JAV prezidento rinkimuose mes iššūkį Donaldui Trumpui.

Šią savaitę J. Bidenas jau sulaukė B. Sanderso, taip pat buvusio prezidento Baracko Obamos, kurio pavaduotoju aštuonerius metus buvo, paramos.