Nutraukė darbą Tbilisio metropolitenas, visuose miestuose nebekursuoja autobusai. Vienintelis transportas, kuriuo gali naudotis gyventojai, - taksi, bet tik tam tikromis sąlygomis: automobilyje gali būti ne daugiau kaip trys žmonės.

Draudžiama išeiti iš namų vyresniems kaip 70 metų amžiaus žmonėms, kadangi jie, pasak premjero Georgijaus Gacharijos, yra labiausiai pažeidžiami viruso. Anksčiau viešose vietose buvo leidžiama susirinkti iki 10 žmonių, o dabar šis skaičius sumažintas iki trijų, išskyrus maisto prekių parduotuves ir vaistines, kur turi būti laikomasi dviejų metrų atstumo tarp žmonių.

Šalies miestų gatvėmis važinėja specialūs automobiliai, iš kurių per garsiakalbius gyventojai raginami likti namuose, jei nėra didelės būtinybės.

Lygiagrečiai šalis ruošiasi komendanto valandai, kuri galios nuo 21 valandos iki 6 valandos. Šiuo laiku nebus leidžiama išeiti iš namų be didelės būtinybės, taip pat be dokumentų. Dirbs tik vaistinės ir medicinos įstaigos. Tvarką palaikys VRM ir Gynybos ministerijos pareigūnai.

Sakartvele dėl pandemijos nuo kovo 21 d. iki balandžio 21 d. galioja nepaprastoji padėtis.
Iki šiol šalyje užfiksuoti 103 užsikrėtimo koronavirusu atvejai.