Kaip rašo dw.com, nuo COVID-19 mirė artimas buvusio Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy ir buvusio Paryžiaus administracinio rajono prezidento patarėjas, sekmadienį paskelbė Aukštutinės Senos departamentas.


Patrickas Devedjianas buvo ministras, atsakingas už Prancūzijos atsigavimą po 2008 m. finansų krizės. 75-metis trečiadienį viešai paskelbė kenčiantis nuo naujojo koronaviruso simptomų.

„Mane paveikė epidemija, todėl galiu tiesiogiai matyti išskirtinį gydytojų ir slaugytojų darbą“, - anksčiau šią savaitę „Twitter“ rašė jis. „Siunčiu jiems didelį ačiū už nuolatinę pagalbą visiems pacientams“.

Armėnų kilmės politikas į politiką žengė 1983 m., turėjo keletą ministrų postų. Jis taip pat ėjo Antonijaus miesto mero pareigas prieš tapdamas Aukštutinės Senos departamento Paryžiuje prezidentu.

Šiuo metu Prancūzijoje yra daugiau kaip 38 000 patvirtintų COVID-19 atvejų ir užregistruota daugiau nei 2300 mirčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)