Pranešama, kad bus siekiama apriboti (galimai sustabdyti) keleivių keliones lėktuvais, traukiniais ir keltais. Taip pat informuojama, kad kruiziniams laivams galimai nebebus leidžiama švartuotis Danijos uostuose.

Užsienio reikalų ministerija skelbia, kad užsieniečiams bus leidžiama atvykti į Daniją tik lankyti kritiškai sergančio šeimos nario, dalyvauti laidotuvėse, turint šaukimą į teismą, turint teises į nepilnamečių lankymą. Bu leidžiama atvykti teisėtam nepilnamečio atstovui, tam, kas jau yra pradėjęs gydymą, dirba Danijoje (reikalingas dokumentas); tranzitu keliaujantiems ar jungiamaisiais skrydžiais skrendantiems, jei pateiks kelionės bilietą; keleiviams, galintiems įrodyti dokumentais, kad Kopenhagos oro uoste paliko automobilį ir automobilis reikalingas tęsti kelionę iš Danijos (pavyzdžiui, į Švediją).

Remiantis Danijos policijos informacija, automobiliais vykstantiems užsieniečiams nebus draudžiama kirsti Daniją tranzitu, jeigu turės reikiamų įrodymų, kad galutinė kelionės šalis yra ne Danija.

Tačiau perspėjama apie galimai ilgą patikrinimo laiką pasienyje. Danijos pasienio tarnyba praneša, kad uždaroma dauguma sausumos pasienio punktų. Daugiau informacijos apie kelionių apribojimus, kaip praneša Užsienio reikalų ministerija, galima rasti Danijos užsienio reikalų ministerijos tinklalapyje.