Vakarų Jorkšyre, Kalderdeile, dėl stiprių potvynių paprašyta armijos pagalbos. Miesto tarybos išplatintame pranešime rašoma: „Šiandien Kalderdeile bus dislokuoti ginkluotųjų pajėgų kariai, kad padėtų gyventojams po praėjusio savaitgalio potvynio bei pasirengti artėjančiai audrai.

Visos įmanomos komandos iš Kalderdeilo tarybos bei organizacijų partnerių, taip pat savanoriai ir toliau dirba visą parą, kad padėtų pasirengti artėjančiai audrai, kuri, kaip prognozuojama, atneš stiprų lietų bei vėją. Šeši potvynių pagalbos centrai, kurie buvo atidaryti visą savaitę, liks atviri ir savaitgalį.

Tačiau dėl to, kad audra Ciara padarė daug žalos ir galimos Dennis audros, ištekliai yra limituoti.

Armija palaikys organizacijas, gyventojus ir verslą. Prireikus kariai teiks pagalbą perspėjant ir informuojant gyventojus, jei reikės, evakuos žmones iš rizikingų ar užtvindytų teritorijų“.

Miesto tarybos vadovas Cllras Timas Swiftas, sakė, kad „Armijos karininkų buvimas Kalderdeilo mieste padės gyventojams jaustis saugiai, kol jie vis dar atsigauna po praūžusios audros Ciara“.

JK skrydžių bendrovės „Easyjet“ ir „British Airways“ šeštadienį patvirtino atšaukiančios šimtus skrydžių dėl dar vienos audros savaitgalį. Tai paveiks maždaug 10 000 keliautojų.

Manoma, kad audra sutrikdys ir traukinių susisiekimą bei automobilių eismą. Vietomis gali būti nutrauktas elektros tiekimas.

Audra Dennis link Didžiosios Britanijos keliauja praėjus vos savaitei po nemažai žalos pridariusios ir chaosą sukėlusios Ciara audros.
Kai kuriose šalies teritorijose per dvi dienas gali iškristi tiek kritulių, kiek paprastai iškristų per mėnesį. Ekspertai teigia, kad potvynių grėsmė šiuo metu dar didesnė, nes vandens lygis vis dar pakilęs po praėjusią savaitę siautusios audros.

Audra turėtų prasidėti šeštadienį, maždaug vidurdienį, ir tęstis bent jau iki sekmadienio vakaro. Manoma, kad audra Dennis labiausiai paveiks Šiaurės Angliją, Pietvakarių Angliją ir Velsą.

Valdžia gyventojus ragina pasirūpinti sodo baldais ir įranga, ypač batutais – praėjusią savaitę vėjas nemažai jų išvartė, kai kurie atsidūrė ant geležinkelio bėgių.