Tyrimo duomenimis, 54 proc. apklaustųjų mano, jog D. Trumpą derėtų pagirti už Abu Bakro al‑Baghdadi žūtį. Kiti įsitikinę, kad tai nėra jo nuopelnas arba kad jis atliko tik nedidelį vaidmenį rengiant šią operaciją.

2011 metais, kai buvo nukautas teroristinės „Al Qaeda“ grupuotės lyderis Osama bin Ladenas, tuomečiam prezidentui Barackui Obamai už tai buvo dėkingi 76 proc. amerikiečių.

Atsakydami į klausimą apie D. Trumpo paskelbtą Amerikos kariuomenės išvedimą iš Sirijos, 44 proc. respondentų pareiškė, kad šis žingsnis susilpnins Jungtines Valstijas kovoje su IS. 12 proc. mano, jog tai tik padės JAV kovoti su teroristais.

26 proc. apklausos dalyvių įsitikinę, kad Abu Bakro al‑Baghdadi mirtis sumažins terorizmo grėsmę Jungtinėms Valstijoms, o 16 proc. mano, kad Amerikai terorizmo pavojus tik padidės. Maždaug 54 proc. amerikiečių pareiškė, kad terorizmo grėsmės jų šaliai lygis nepasikeis.

54 proc. tyrimo dalyvių mano, kad dėl D. Trumpo politikos pasaulyje sumažėjo pagarba Jungtinėms Valstijoms, o 28 proc. įsitikinę, jog Baltųjų rūmų šeimininko politika padarė Ameriką labiau gerbiamą.