FTB pareiškė, kad vyras, prisipažinęs įvykdęs beveik 100 žmogžudysčių ir kalintis Kalifornijos kalėjime (jam skirtos kelios laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmės), yra daugiausia žmonių nužudęs serijinis žudikas JAV istorijoje.

79-erių metų amžiaus Samuelis Little’as kalėjime atsidūrė 2012 m. už trijų moterų nužudymą, tačiau praėjusiais metais jis detektyvams papasakojo 1970–2005 m. JAV nužudęs dar 90 žmonių.

FTB pranešė, kad nusikaltimų analitikai ir tyrėjai mano, jog S. Little’as neperdeda. Kol kas pasitvirtino informacija apie 50 aukų. Taigi, šis asmuo jau yra daugiausia žmonių nužudęs serijinis žudikas JAV istorijoje. Tyrėjams jis sakė, kad didžiąją dalį aukų pasmaugė. Daugiausia S. Little’as žudė juodaodes moteris.

Nemažai aukų iki šiol nerasta, o nusikaltimus tebetiria FTB. Anksčiau šiais metais buvo aptikta S. Little’o nupieštų detalių piešinių. Manoma, kad juose pavaizduotos nužudytos moterys. Tiesa, neaišku, kada jis juos nupiešė. FTB teigimu, piešiniai paremti jo atsiminimais apie kai kurias aukas.

Samuelio Little’o piešiniai, vaizduojantys jo aukas

Vaizdo įrašuose, kuriuos taip pat paviešino FTB, žudikas smulkiai apibūdino keletą moterų, kurias teigė nužudęs, ir padėjo policijai susieti prisipažinimus su aukomis. Vaizdo įrašuose vyras detaliai nupasakoja savo aukų išvaizdą ir atskleidžia nusikaltimų detales. FTB paviešintuose įrašuose matomas Samuelis Little'as akivaizdžiai šypsosi ir net juokiasi, kalbėdamas apie kai kurais aukas.

Sučiupti S. Little’ą prireikė ne vienerių metų. Viena iš priežasčių – klajokliškas gyvenimo būdas. Jis keliaudavo iš vienos vietos į kitą, ieškodamas pažeidžiamų moterų.

Manoma, kad jo aukos daugiausia buvo visuomenės pakraštyje atsidūrusios moterys, pavyzdžiui, narkomanės ar prostitutės, todėl jų mirčių niekada rimtai netyrė FTB.

FTB nusikaltimų analitikė Christie Palazzolo sakė „NBC News“: „S. Little’as daug metų buvo įsitikinęs, kad nebus sučiuptas, nes negalvojo, jog kam nors rūpi jo aukos. Jis jau kalėjime, tačiau manome, kad svarbu išsiaiškinti kiekvieną žmogžudystę ir užbaigti nagrinėti kiekvieną bylą.“
Po S. Little’o prisipažinimų pagal aukų skaičių JAV jis aplenkė Gary Ridgway, kuris dar žinomas kaip Žaliosios upės žudikas.

2004 m. G. Ridgway buvo nuteistas už 49 žmogžudystes ir iki gyvos galvos įkalintas Vašingtono valstijos sunkiųjų darbų kalėjime.

Taip pat jis aplenkė liūdnai pagarsėjusį T. Bundį, kuris prisipažino nužudęs daugiau nei 30 moterų XX a. septintajame ir aštuntajame dešimtmečiuose (jam buvo įvykdyta mirties bausmė), ir Johną Wayne’ą Gacy, arba Klouną žudiką, kuris prisipažino įvykdęs daugiau nei 30 žmogžudysčių.

Daugiausia jo aukomis tapo jauni berniukai. 1994 m. J. W. Gacy taip pat buvo įvykdyta mirties bausmė.