Kalbėdamas parlamente, jis pabrėžė, jog užsienio valstybių vadovai dažnai naudojasi statytiniais, kad saugiai paslėptų savo pinigus Šveicarijoje.

Kitos detalės kol kas nėra žinomos.

Pernai birželio mėnesį Šveicarijos Vyriausybė, reaguodama į JTO tribunolo prašymą, užšaldė S.Miloševičiaus ir dar keturių karo nusikaltimais kaltinamų Jugoslavijos aukščiausio lygio pareigūnų - Serbijos prezidento Milano Milutinovičiaus, Jugoslavijos vicepremjero Nikolos Sainovičiaus, Jugoslavijos kariuomenės generalinio štabo viršininko Draguliubo Oidaničiaus ir Serbijos vidaus reikalų ministro Vlaiko Stojilkovičiaus - sąskaitas.

Oficialusis Bernas pareikalavo, kad Šveicarijos bankai informuotų valdžios institucijas apie S.Miloševičiui ar jo aplinkos žmonėms priklausančias sąskaitas, tačiau Šveicarijos pareigūnai kol kas neatskleidžia, ar tokių sąskaitų buvo rasta.

Praeityje Šveicarijos valdžia yra užšaldžiusi ne vieno nuversto diktatoriaus sąskaitas. Tarp jų, be kitų, atsidūrė filipinietis Ferdinandas Markosas (Ferdinand Marcos), haitietis Žanas Klodas Diuvaljė (Jean-Claude Duvalier) ir nigerietis Sanis Abača (Sani Abacha).

Įdomu, kad S.Miloševičius tapo pirmuoju pareigas einančiu valstybės vadovu, kaltinamu karo nusikaltimais, kurio sąskaitos buvo užšaldytos.