Vos 13-os metų amžiaus prezidento Donaldo Trumpo sūnus ūgiu jau pralenkė tėvą ir mamą, pirmąją šalies ponią Melania Trump, nors ji ir avėjo „Christian Louboutin“ aukštakulnius.

Prezidento ūgis – 190,5 cm.

Grįžęs į Baltuosius rūmus iš dviejų savaičių trukmės atostogų tėvo golfo aikštyne Naujajame Džersyje, B. Trumpas pademonstravo savo naująjį stilių.

Berniukui įprastą tvarkingą išvaizdą pakeitė šiuolaikiški drabužiai ir stora sidabrinė grandinėlė ant kaklo.

Barronas vilkėjo juodus „Ralph Lauren“ marškinėlius ir juodas kelnes bei avėjo baltus „Nike“ sportbačius.

Susivėlusią šukuoseną pakeitė trumpiau kirpti plaukai, būdingi kasdieniam stiliui.

Akivaizdu, kad paauglys labai pasikeitė per pastaruosius keletą mėnesių, rašo hellomagazine.com. Paskutinį kartą B. Trumpas su savo tėvais buvo nufotografuotas vasarį. Tada prezidentas dar buvo truputį aukštesnis už savo sūnų.

Vyresnysis Barrono brolis Ericas šiuo metu yra aukščiausias šeimos narys. Jo ūgis – 195,6 cm. Tačiau gali būti, kad jaunėlis jį galiausiai pralenks.

„Twitter“ naudotojai sureagavo į greitai augantį B. Trumpą.

„Ką tas vaikis valgo?“, „Oho, nejaugi Barronas Trumpas yra aukštesnis už prezidentą?“, „Barronas Trumpas taip greitai auga!“ – tokie komentarai pasirodė apie naująją D. Trumpo sūnaus išvaizdą.

Pastarieji jo pasirodymai viešumoje sudaro kontrastą oficialesniems renginiams, kurių metu jis buvo įamžintas fotografų. Pavyzdžiui, 2017 m. sausio mėnesį įvykusi prezidento inauguracijos ceremonija. Tuomet 11-os metų amžiaus B. Trumpas kartu su vyresniuoju broliu ir seserimi atsidūrė pasaulio dėmesio centre. Ant Kapitolijaus kalvos paauglys atrodė elegantiškai: berniukas vilkėjo kostiumą, o jo plaukai buvo glotniai sušukuoti atgal.

D. Trumpui užėmus Jungtinių Amerikos Valstijų vadovo postą, jaunesnysis sūnus tapo patyčių objektu.

Prezidento oponentai kritikavo Barroną dėl visko: nuo šukuosenos iki drabužių. Internete pasirodė gausybė juokelių (memų), berniukas neretai buvo lyginamas su serialo „Sostų karai“ („Game of Thrones“) karaliaus Roberto žiauriojo įpėdiniu Joffrey Baratheonu.

Rosie O’Donnell sukėlė skandalą, „Twitter“ paskelbusi vaizdo įrašą, kuriame teigė, jog 10-ies metų amžiaus berniukas serga autizmu.

Ji sakė: „Ar Barronas Trumpas yra autistas? Jei taip, tai labai puiki proga atkreipti dėmesį į AUTIZMO epidemiją.“

Tuomet berniuko mama M. Trump sureagavo imdamasi teisinių veiksmų. Jos advokatas pareiškė, kad dėl R. O’Donnell vaizdo įrašo iš Barrono visi dar labiau tyčiosis.

R. O’Donnell iš karto išplatino atsiprašymą.

Apie B. Trumpą žinome nedaug: jis moka slovėnų kalbą ir yra vienintelis prezidento ir pirmosios ponios vaikas.

2016 m. kalbėdama su George’u Stephanopoulos, M. Trump sakė, jog nori apsaugoti Barroną nuo pernelyg didelio dėmesio, kad užtikrintų kuo „harmoningesnę“ ir „normalesnę“ vaikystę.