„Pagal naujausią informaciją, per eismo įvykį žuvo šeši žmonės, o 15 sužeistųjų, įskaitant vieną vaiką, nuvežti į miesto ligonines“, – ministerija nurodė naujienų agentūrai „Interfax“.

NSM duomenimis, dar 16 suaugusiųjų, patikrinus jų būklę, buvo apgyvendinti viešbutyje, o kiti trys žmonės, įskaitant vaiką, pakeleivingomis mašinomis nuvyko į ligoninę respublikos sostinėje Ufoje, bet apžiūrėjus buvo išrašyti gydytis ambulatoriškai.

Kaimyninės Tatarstano respublikos prezidento atstovo spaudai pavaduotoja Lilija Galimova sakė „Interfax“, kad visi keleiviai, važiavę Baškirijos Archangelsko rajone į avariją patekusiu autobusu, yra šios respublikos gyventojai.

„Tai mūsų turistai; jie važiavo atgal į Naberežnyje Čelnus. Pagal pirminę informaciją, jie buvo nuvykę į Baškiriją plaukti upe ir šiandienį važiavo atgal“, – sekmadienį sakė ji.

Policijos duomenimis iš Mindigulovo vietovės turistus paėmęs bendrovės „Alteks“ užsakomojo reiso autobusas, kuriame buvo iš viso 39 keleiviai ir vairuotojas, nulėkė nuo kelio į griovį.

Dėl šio įvykio buvo pradėtas baudžiamasis tyrimas, prižiūrimas Rusijos tyrimų komiteto.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)