Kaip rašo dailymail.co.uk, dvi 13 ir 15 metų amžiaus seserys Kaserwos kaimelyje cukranendrių lauke ieškojo savo mamos, kai jas užpuolė keturi vyrai, trečiadienį sakė vyresnysis policijos inspektorius Alokas Sharma.

Keturi vyriškiai mergaitėms grasino jas nušausiantys, jei šios šauksis pagalbos ar kam nors papasakos apie užpuolimą, sakė A. Sharma. Jis pridūrė, kad vyrams pateikti kaltinimai ir išduoti arešto orderiai.

Tai dar vienas nusikaltimas per pastarąsias savaites nepilnamečių išprievartavimų virtinėje Indijos Utar Pradešo valstijoje.

Viršutinėje šalies dalyje prie sienos su Nepalu esanti valstija, siekdama sustabdyti tokius išpuolius, gali įvesti sustiprintą policijos priežiūrą.

Vyriausiasis Utar Pradešo ministras Yogi Adityanathas paprašė kaimiškose vietovėse policijos sustiprinti patruliuojančių pėsčiųjų pareigūnų pajėgas – taip siekiama apsaugoti nepilnametes.

Šis išpuolis įvyko prabėgus vos dienai po to, kai antradienio vakarą aštuonmetė mergaitė patyrė grupinį išprievartavimą Madhja Pradešo valstijos Singraulio rajone.

Dėl šio nusikaltimo sulaikyti 15 ir 16 metų amžiaus paaugliai, mergaitės kaimynai.

Mergaitė buvo užpulta antradienio popietę, kai ėjo maudytis kaimelio kanale.

Du nepilnamečiai nusikaltėliai, kaip manoma, nusitempė ją į nuošalią vietą, išprievartavo ir paleido kraujuojančią ir kenčiančią skausmą namo pas tėvus, kurie nugabeno mergaitę į ligoninę.

Gydytojai iš karto įtarė, kad mergaitė buvo išprievartauta. Kai ji papasakojo, kas nutiko, ligoninės personalas susisiekė su policija. Pareigūnai iš karto suėmė abu paauglius.