Gaisras kilo Michelin įvertintame prabangiame restorane „Gymkhana“. Ugniagesiai praneša, kad praėjus dviems valandoms nuo gesinimo pradžios, „ugnis tapo kontroliuojama“.

Restoranas „Gymkhana“ Londone, kuriame kilo gaisras

Į įvykio vietą atvyko aštuoni ugniagesių automobiliai, ugnį gesina 60 ugniagesių.

Socialiniuose tinkluose platinamuose vaizdo įrašuose ir nuotraukose matomi tiršti dūmai, besiveržiantys į dangų virš pastato. Taip pat ugniagesiai dirba pirmame pastato aukšte, kuriame ir yra įsikūręs restoranas. Vaizdo įraše matomi dūmai veržiasi lauk, per pagrindines įėjimo duris.



Įvykio liudininkas portalui standard.co.uk pasakojo matęs, kaip ugniagesiai pradėjo darbą vos atvykę: „Dirbu netoliese, išėjau įkvėpti gryno oro, kai pamačiau, kad į priešais esantį restoraną bėga ugniagesiai. Veržėsi didžiuliai dūmų kamuoliai. Panašu, kad gaisras kilo virtuvėje ir labai greitai išplito. Atrodo, gana rimta. Situacija buvo labai įtempta, žmonės traukėsi atbulomis. Mano balti marškinėliai akimirksniu pasidengė pelenais“.

Londono priešgaisrinės tarnybos atstovas spaudai teigė, kad gaisro priežastis kol kas nežinoma: „Pažeista dalis pirmojo aukšto virtuvės, taip pat dega pastato dalis iki stogo. Gaisro priežastis dar neaiški“.

Pareigūnai prašo gyventojų vengti šios vietos. Apie aukas kol kas nepranešama.