Kovo 21 dieną 74 metų Serge‘as Fournier kartu su 25 metų Cadesha Bishop važiavo vienu autobusu. Jauna moteris, remiantis policijos išplatintu pranešimu, elgėsi agresyviai – tiek su S. Fournier, tiek su kitais autobuso keleiviais.

Autobusui sustojus išleisti keleivių, S. Fournier ir C. Bishop susikivirčijo. Nutaikiusi momentą, jauna moteris senuką tiesiog išstūmė pro praviras autobuso duris ant šaligatvio. Incidentą užfiksavo stebėjimo kameros.

Į incidento vietą atvyko Las Vegaso policijos pareigūnai. Tuo metu senolis atsisakė medikų pagalbos, sako pareigūnai. Merginos tuo metu policijai rasti nepavyko.

Tos pačios dienos vakarą dėl patirtų sužalojimų S. Fournier atvyko į ligoninę. Po mėnesio – balandžio 23 dieną – vyras mirė. Klarko apygardos koroneris CNN sakė, kad garbaus amžiaus vyras mirė nuo torso sužalojimų komplikacijų, jo mirtis kvalifikuojama kaip nužudymas.

Šiuo metu C. Bishoip laikoma Klarko apygardos įkalinimo įstaigoje, už jos paleidimą į laisvę prašoma 100 tūkst. dolerių užstato. Remiantis Las Vegaso teismų įrašais, mergina ne kartą turėjo problemų dėl viešosios tvarkos pažeidimų, kol kas ji savo kaltės nei neigia, nei ją pripažįsta.

Merginos byla bus svarstoma gegužės 21 dieną.