22-ejų Brooke Windsor sakė įamžinusi mielą akimirką pirmadienį, likus maždaug valandai iki tos akimirkos, kai 850 metų senumo katedra paskendo liepsnose.

„Twitter“ nuotrauka buvo pasidalinta daugiau nei 200 tūkstančių kartų – taip siekta nustatyti nuotraukoje užfiksuoto vyriškio ir mergaitės tapatybę.

Ketvirtadienį B. Windsor pranešė, kad paieška buvo sėkminga, tačiau tėtis ir dukrelė nenori viešumo ir savo tapatybės neatskleis.

„Nuotrauka pasiekė tėtį ir šeimą. Po šios nelaimės jis nutarė savo tapatybės neatskleisti“, – „Twitter“ rašė B. Windsor.

DELFI primena, kad minėtoje nuotraukoje užfiksuoti prie istorinės Paryžiaus įžymybės linksmai žaidžiantys tėtis ir duktė.

23-ejų turistė Brooke Windsor sako įamžinusi šį vaizdą likus maždaug valandai iki pastatą apėmusių liepsnų.

Siekdama juodu surasti, šią nuotrauką ji paskelbė „Twitter“.

„Twitteri, jei gali daryti stebuklus, padėk man juos surasti“, – rašė mergina.



Ji paragino „Twitter“ vartotojus pasistengti ir padėti jai juodu surasti.

„Jei šioje nuotraukoje būčiau aš, norėčiau turėti tokį prisiminimą“, – sakė kartu su draugais Prancūzijos sostinėje viešinti B. Windsor.

Liepsnos greitai pasiekė katedros stogą, suniokojo medinį vidų ir nuvertė katedros smailę. B. Windsor pasakojo stovėjusi tarp tūkstančių žmonių gatvėse aplink katedrą, su siaubu stebėjusių gaisrą.

„Mes žiūrėjome sukrėsti ir plyštančia širdimi drauge su visu Paryžiumi“, – BBC sakė mergina.

Prancūzijai susitaikant su katastrofa, jos širdį gniaužiančią nuotrauką „Twitter“ vartotojai vadina „istorine“ ir „ypatinga akimirka“.

„Tai taps TA nuotrauka“, – pakomentavo „Twitter“ vartotoja Michelle Bhasin.

„Taip liūdna matyti ramų ir dar saugų pastatą saulei šviečiant. Visai prieš pat siaubingą katastrofą“, – rašė Theodora Wayte.

„Šią nuotrauką reikia išsaugoti! Nuostabi. Galėtų tapti istorine“, – teigė Scottas Greene‘as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)