„NUSIRAMINKITE IR MĖGAUKITĖS KELIONE“, – D. Trumpas parašė per „Twittter“.

„LAIMINGŲ NAUJŲJŲ METŲ VISIEMS, ĮSKAITANT NEKENTĖJUS IR MELAGINGŲ NAUJIENŲ ŽINIASKLAIDĄ! 2019-IEJI BUS FANTASTIŠKI METAI TIEMS, KAS NESISKUNDŽIA PAMIŠIMO DĖL TRUMPO SINDROMU,“ – pridūrė jis.

„TIESIOG NUSIRAMINKITE IR MĖGAUKITĖS KELIONE, VYKSTA PUIKIŲ DALYKŲ MŪSŲ ŠALIAI!“ – pakartojo prezidentas.

Po šios žinutės D. Trumpo paskyroje neilgai trukus dar buvo paskelbtas daug trumpesnis ir santūresnis palinkėjimas: „Laimingų Naujųjų metų!“

Prezidentas, garsėjantis savo įpročiu apskritą parą naudotis socialiniais tinklais, vėliau dar parašė pastaruoju metu įprastomis tapusiomis temomis. D. Trumpas užsipuolė opozicijoje esančius demokratus, kad jie nepalaiko jo pasiūlymo pastatyti sieną pietiniame pasienyje su Meksika, taip pat kaltino juos nesirūpinant „visu nusikalstamumu ir narkotikais, kuriuos atneša Atviros Sienos“.

D. Trumpas taip pat paleido tiradą prieš dimisijos generolą Stanley McChrystalą, sekmadienį interviu televizijai CNN pareiškusį, kad prezidentas yra nesąžiningas ir nesilaiko moralės normų.

„Generolas“ McChrystalas buvo išmestas kaip šuo (ankstesnio prezidento Baracko) Obamos. Vėliausias paskyrimas – visiškas bankrotas. Žinomas dėl didelės kvailos burnos. Hillary mylėtojas!“ – pridūrė prezidentas, turėdamas omenyje savo buvusią rinkimų varžovę demokratę Hillary Clinton.

S. McChrystalas, kurio vėliausios pareigos buvo vadovauti JAV ir NATO pajėgoms Afganistane, buvo priverstas atsistatydinti, kai žurnalas „Rolling Stone“ paskelbė jo karjeros apžvalgą, įskaitant aštrius pareiškimus, šio kariškio išsakytus apie B. Obamos administracijos pareigūnus, įskaitant tuometį viceprezidentą Joe Bideną.

D. Trumpas jau ne kartą yra pavartojęs išsireiškimą „išmestas kaip šuo“. Anksčiau jo taip pat yra sulaukusi prezidento buvusi padėjėja Omarosa Manigault-Newman ir kiti veikėjai.