Įgriuvo pėsčiųjų tiltas virš čiuožyklos, informuoja newsru.com.

Tai atsitiko laikrodžiui išmušus 12, atliekant Rusijos himną. Ant tilto stovėjo nemažai žmonių, visi krito žemyn. Tiesa, aukštis buvo gana nedidelis.

Nukentėjusią čiuožyklos dalį atitvėrė, likusioje dalyje žmonės toliau čiuožinėjo.

Pirminiais duomenimis, tiltas įgriuvo dėl techninių defektų.

Praėjus kelioms minutėms po incidento, nukentėjusiems suteikė medicininę pagalbą, sunkiai nukentėjusių nėra. Kaip rašo „RIA Novosti“, į įvykio vietą atvažiavo apie 10 greitosios pagalbos automobilių ir keli ugniagesių automobiliai. Maskvos Sveikatos apsaugos departamento atstovas spaudai informavo, kad nukentėjusių būklė vidutinio sunkumo, gana patenkinama, jų gyvybei pavojus negresia.

Maskvos meras Sergejus Sobjaninas tviteryje išsakė užuojautą nukentėjusiesiems ir pažadėjo išsiaiškinti incidento priežastis.

Parko administracija pranešė, kad dėl techninių priežasčių įgriuvo medinio pėsčiųjų tilto sekcija. „Atsiprašome visų svečių, kuriems dėl šio įvykio pasikeitė šventės scenarijus“, – parašė parko administracija.

Maskvos Gorkio parke gruodžio 31-ąją vyko Naujųjų metų sutiktuvių šventė nuo 20 iki 3 val.

Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikinimą transliavo dideliame ekrane, vėliau transliavo Maskvos mero sveikinimą, o po jo prasidėjo šventiniai fejerverkai.