2017 metų sausio 30 dieną D. Trumpas atleidžia generalinės prokurorės pareigas einančią Sally Yates, oficialiai - dėl jos pasipriešinimo prezidento imigracijos politikai.

Vasario 13-ąją, praėjus tik 23 dienoms po paskyrimo, postą palieka D. Trumpo patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Michaelis Flynnas. Jis įsipainiojęs į vadinamąją Rusijos aferą dėl galimos Maskvos įtakos rinkimams.

Gegužės 9 dieną D. Trumpas atleidžia Federalinio tyrimų biuro (FTB) vadą Jamesą Comey'į - tai laikoma sensacija. Tyrimas dėl Rusijos aferos toliau įsibėgėja.

Gegužės 30-ąją darbą palieka tris mėnesius teišdirbęs Baltųjų rūmų komunikacijos direktorius Mike'as Dubkė.

Liepos 6 dieną neapsikentęs traukiasi nepriklausomo vyriausybės etikos biuro direktorius Walteris Shaubas.

Liepos 21-ąją pareigas palieka D. Trumpo atstovas spaudai Seanas Spiceris. Jis apie atsistatydinimą paskelbia netrukus po to, kai komunikacijos direktoriumi paskiriamas finansininkas Anthony'is Scaramuccis.

Liepos 25 dieną traukiasi ir spaudos atstovo pavaduotojas Michaelis Shortas.

Liepos 28-ąją savo postą palieka D. Trumpo administracijos vadovas Reince'as Priebusas. Jis sako, kad savo noru, kiti tikina - prezidentas jį išmetė.

Liepos 31 dieną, praėjus tik 10 dienų nuo paskyrimo komunikacijos direktoriumi. posto netenka buvęs Volstrito bankininkas Anthony'is Scaramuccis.

Rugpjūčio 18-ąją Baltuosius rūmus palieka D. Trumpo vyriausiasis strategas ir buvęs rinkimų kampanijos vadovas Steve'as Bannonas.

Gruodžio 8 dieną apie savo pasitraukimą paskelbia D. Trumpo vicepatarėja saugumo klausimais Dina Powell. Ji teigia išeinanti abipusiu sutarimu.

2018 metų vasario 28-ąją komunikacijos vadovė ir artima D. Trumpo patikėtinė Hope Hicks paskelbia, kad ateinančiomis savaitėmis paliks Baltuosius rūmus.

Kovo 6-ąją apie pasitraukimą informuoja D. Trumpo patarėjas ekonomikos klausimais Gary'is Cohnas. Jis pasisakė prieš D. Trumpo muitų planus.

Kovo 12 dieną atleidžiamas D. Trumpo asmeninis asistentas Johnas Mcentee'is.

Kovo 13 dieną D. Trumpas tviteryje paskelbia, kad savo postą paliks valstybės sekretorius Rexas Tillersonas. Spėlionių dėl to buvo jau seniai.

Kovo 16 dieną, likus dviem dienoms iki pensijos, atleidžiamas buvęs FTB vado pavaduotojas Andrew'as McCabe'as.

Kovo 22-ąją traukiasi D. Trumpo patarėjas nacionalinio saugumo klausimais, generolas H. R. McMasteris. Jį pakeičia Johnas Boltonas.

Kovo 28 dieną D. Trumpas atleidžia kritikos sulaukusį veteranų reikalų sekretorių Davidą Shulkiną. To priežastis - šio žmonos kelionė už mokesčių mokėtojų pinigus.

Balandžio 8-ąją Baltieji rūmai praneša, kad atsistatydina Nacionalinės saugumo tarybos atstovas Michaelis Antonas.

Birželio 19 dieną atsistatydina Baltųjų rūmų administracijos vadovo pavaduotojas Josephas W. Haginas.

Liepos 5 dieną po virtinės skandalų iš pareigų traukiasi aplinkosaugos tarnybos EPA vadovas Scottas Pruittas.

Rugpjūčio 29-ąją D. Trumpas atsisveikina su savo patarėju teisės klausimais Donu McGahnu.

Spalio 9-ąją savo įtakingą postą palieka JAV ambasadorė Jungtinėse Tautose Nikki Haley.

Lapkričio 9-ąją, praėjus dienai po vidurio kadencijos rinkimų, D. Trumpo prašymu atsistatydina JAV generalinis prokuroras Jeffas Sessionsas.

Lapkričio 14 dieną pirmoji dama Melania Trump viešai pareikalauja atleisti vicepatarėją nacionalinio saugumo klausimais Mirą Ricardel. Ji palieka Baltuosius rūmus.

Gruodžio 8-ąją D. Trumpas paskelbia, kad metų pabaigoje Baltuosiuose rūmuose neliks jo administracijos vadovo Johno Kelly'io. Tai jau antrasis jo štabo vadovas per mažiau nei dvejus metus, paliekantis Rūmus.

Gruodžio 9 dieną viceprezidento Mike'o Pence'o štabo vadovas Nickas Ayersas praneša, kad metų gale pasitrauks iš Baltųjų rūmų. Tai bloga žinia prezidentui N. Ayersas buvo D. Trumpo pageidaujamas kandidatas pakeisti J. Kelly'į.

Gruodžio 15-ąją D. Trumpas informuoja, kad iki metų galo atsistatydins į skandalus įsipainiojęs jo vidaus reikalų sekretorius Ryanas Zinkė. Anot žiniasklaidos, Baltieji rūmai nurodė, iki kada jis turi pasitraukti.

Gruodžio 20 dieną D. Trumpas pareiškia, kad vasario gale savo postą paliks gynybos sekretorius Jamesas Mattisas. Pats J. Mattisas laiške D. Trumpui rašo, kad traukiasi savo valia. Tai jis esą darąs dėl nesutarimų su prezidentu.