Saudo Arabijos valdovai karališkuosiuose rūmuose priėmė J. Khashoggio sūnų Salahą ir brolį Sahelį, informavo valstybinė naujienų agentūra SPA.

Pabrėžtina, kad J. Khashoggi sūnui Salahui yra uždrausta palikti šalį. Įtarimų šešėliui vis smarkiau krentant ant despotiškai šalį valdančio Mohammedo bin Salmano kyla abejonių, ar į šį susitikimą nužudyto žurnalisto artimieji atėjo laisva valia.

Pranešime nurodoma, kad karalius Salmanas ir karūnos princas M. bin Salmanas žurnalisto artimiesiems pareiškė užuojautą dėl jų netekties.

J. Khashoggis - Saudo Arabijos sosto įpėdinio kritikas ir dienraščio „The Washington Post“ straipsnių autorius - dingo spalio 2 dieną, užėjęs į savo šalies generalinį konsulatą Stambule.

Ilgą laiką tvirtinusi, kad žurnalistas iš konsulato išėjo gyvas, šeštadienį Saudo Arabija pagaliau pripažino, kad jis žuvo. Nelaimė esą įvyko per atstovybėje kilusias grumtynes.

Nuo 2017-ųjų J. Khashoggis gyveno JAV, Virdžinijos valstijoje. Į Jungtines Valstijas jis išvyko praėjus keliems mėnesiams po to, kai M. bin Salmanas buvo paskirtas Saudo Arabijos sosto įpėdiniu.