Teismo dokumentuose rašoma, kad Ch. Wattsas tikina esą 34 metų jo sutuoktinė Shanann Watts, sužinojusi, kad jis nori skirtis, pasmaugė poros dukreles trejų Celeste ir ketverių Bellą. Vyras policijai sakė, kad iš įsiūčio jis šeimos namuose Frederiko mieste nužudė besilaukiančią sutuoktinę, rašo BBC.

Sh. Watts kūną pareigūnai aptiko ketvirtadienį. Jis buvo užkastas negiliame kape netoliese naftos cisternos degalų bendrovės, kur ir dirba vyras, teritorijoje.

Bellos ir Celeste kūnai rasti naftos cisternose netoliese motinos laidojimo vietos. Sh. Watts buvo 15 savaičių nėščia.

Remiantis teismo dokumentais, tyrėjai išaiškino, kad įtariamasis šeimos žudikas buvo užmezgęs romaną su kolege. Pats vyras tai policijai neigia. Teigiama, kad praeitą pirmadienį prieš pat 2 valandą nakties draugė parvežė Sh. Watts namo po komandiruotės Arizonoje.

Ch. Wattso teigimu, tada jis žmonai ir pasakė, kad nori skyrybų. Vyras teigia esą „pokalbis buvo civilizuotas, nors jie labai nesipyko, būta daug emocijų“. Netrukus vyras tikina lovelėje pastebėjęs jau pamėlusią Bellą ir Celestę smaugiančią žmoną.

Bella Watts ir dukrelės

Jis teigia, kad tragediją vaikų kambaryje išvydo per mobiliąją auklę prie žmonos lovos. Kaltinamasis sakė, kad jį apakino pyktis ir jis pasmaugė žmoną.

„Chrisas prisipažino sukrovęs visis tris lavonus ant darbinio sunkvežimio sėdynės ir nuvažiavęs į darbą“, – teigiama teismo dokumentuose.

Draugė kreipėsi į pareigūnus, kai Sh. Watts pirmadienį neatvyko pas gydytoją planuoto vizito. Į poros namus nuvykusi moteris pamatė garaže draugės automobilį su vaikų kėdutėmis.

Ji paskambino Ch. Wattsui ir paprašė grįžti namo, nes rimtai sunerimo. Nužudytoji sirgo autoimunine liga vilklige.

Kai Ch. Wattsas grįžo iš darbo, jis namuose jau rado policiją. Vyras pareigūnus įleido į namus, ir jie virtuvėje rado Shanann rankinę. Į akis krito ir sujaukta lova.

Praeitą trečiadienį Ch. Wattsas per vietos televiziją kreipėsi į žmones ir išreiškė viltį, kad jo dingusi šeima atsiras. „Dabar tiesiog tikiuosi, kad jai viskas gerai. Labai noriu, kad jos grįžtų namo“, – kalbėjo vyras.

Šeima ir draugai tiesiog sukrėsti tragedijos.

Socialinėje žiniasklaidoje Sh. Watts visada savo vyrą gyrė kaip „nuostabų tėvą“ ir „geriausią pasaulyje vyrą“.

Remiantis vietos žiniasklaida, pora turėjo finansinių problemų. 2015 metais juos ištiko bankrotas, o Sh. Watts jau kurį laikė įtarė, kad vyras jai neištikimas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ birželio 11 dieną paskelbtame vaizdo įraše Shanann įamžino vyro reakciją į žinią, kad jie laukiasi trečio vaiko.

„Tai nuostabu. Manau, kad ko labiausiai trokšti, tas ir nutinka“, – tada sakė Chrisas.