83-ejų vyriškis įtariamas pagrobęs moterį, kai šiai buvo 13 metų, ir įtikinėjęs, kad ją pagrobė dvasia ar džinas.

Įtariama, kad daugiau nei dešimtmetį vyriškis naktimis parsivesdavo moterį į savo namus ir ten ją seksualiai išnaudodavo.

Vyriškiui pareikšti kaltinimai seksualine prievarta ir vaikų apsaugos įstatymo pažeidimu.

Pasak vietos žiniasklaidos, vyriškis, vardu Jago, apylinkėse garsėja alternatyviais gydymo būdais ir praktikuoja juodąją magiją.

Policija tvirtina, kad 2003-aisiais 13-metę mergaitę jos pačios šeima atvedė pas žiniuonį gydytis ir paliko su juo.

Tais pačiais metais mergaitė dingo. Kaip tvirtinama žiniasklaidos pranešimuose, šamanas pasakė šeimai, kad mergaitė išvyko į Džakartą ieškoti darbo.

Giminės kelerius metus jos ieškojo, tačiau galiausiai mergaitė paskelbta dingusia.

Kaip rašo „The Guardian“, policijos teigimu, jiems pavyko surasti moterį, kai jos sesuo pasakė kaimynams, kad ši yra netoliese. Pasak „Jakarta Post“, dingusios moters sesuo yra ištekėjusi už šamano sūnaus.

Policija nuvyko į Sulavesio centre esantį Galumpango kaimą ir surado mažoje erdvėje tarp uolos riedulių įkalintą moterį.

Policijos paskelbtose nuotraukose matyti netoli vyriškio namų esančio urvo vidus, jame yra šiek tiek rakandų.

Tolitoli policijos vadovo M Iqbalo Alqudusy teigimu, vyriškis nuo 13 metų prievartavo moterį. Šamanas rodydavo moteriai jį neva apsėdusio džino paveikslėlį.

Policija teigia, kad naktimis vyras parsivesdavo ją namo, tačiau dienos metu moteris buvo verčiama likti ankštame kalėjimą primenančiame urve.

„Panašu, jog aukai buvo plaunamos smegenys, kad ši bijotų pabėgti ir susitikti su kitais žmonėmis. Jai buvo sakoma, kad džinas ją stebi“, – „Jakarta Post“ sakė vietos gyventojas vardu Sugengas.

Jei paaiškės, jog įtariamasis įvykdė nusikaltimą, kuriuo yra kaltinamas, jo lauks 15 metų kalėjimo.