Portalas buzzfeed.com išskyrė 12 keisčiausių šio susitikimo akimirkų.

1) Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong Uno veido išraiška, kai Jungtinių Valstijų prezidentas fotografams paaiškino: „Geriau jau gražiai nufotografuokite, kad atrodytumėme gražūs, liekni ir puikūs“.

2) Kai D. Trumpas kažkodėl Kim Jong Unui aprodė savo automobilį.

3) Kai Kim Jong Unas D. Trumpui pareiškė, kad jų susitikimas – tarsi mokslinės fantastikos filmas.

4) Kai buvusi NBA žvaigždė Dennisas Rodmanas, kuris lankėsi Singapūre ir yra viešėjęs Šiaurės Korėjoje, tiesioginiame CNN eteryje pravirko, nes tai „didi diena“.

5) Kai žmonės pradėjo lyginti D. Trumpo kūno kalbą per G7 viršūnių susitikimą Kanadoje, kur jis susitiko su tokiais lyderiais kaip Justinas Trudeau, ir D. Trumpo kūno kalbą per susitikimą su Kim Jong Unu.

6) Kas ten per velnias su tais rašikliais, kuriais pasirašytas susitarimas?

7) Vaizdo montažas, kurį, panašu, D. Trumpas Šiaurės Korėjos lyderiui parodė pats (ir žurnalistams prieš spaudos konferenciją). Taip, tas holivudinis užkadrinis balsas viršūnių susitikimą pavertė kažkokiu 9-ojo dešimtmečio vidurio veiksmo filmu su Sylvesteriu Stallone.

8) Kai Jungtinių Valstijų prezidentas pareiškė tą videoįrašą Kim Jong Unui parodęs vaizdo kasetėje.

9) Kai D. Trumpas pareiškė, kad Kim Jong Unas „labai myli savo šalį“.

Tai neabejotinai istorinis momentas: dar niekada Jungtinių Valstijų prezidentas taip nebendravo su diktatoriumi, kaltinamu nusikaltimais prieš savo žmones.

10) Kai per spaudos konferenciją D. Trumpas pareiškė, kad tūkstančiai Šiaurės Korėjos darbo stovyklų kalinių yra šio viršūnių sutikimo „didieji nugalėtojai“.

11) Kai JAV prezidentas – buvęs viešbučių ir golfo kurortų vystytojas – pareiškė, kad Šiaurės Korėja gali didžiuotis nuostabiais paplūdimiais ir galėtų turėti geriausių viešbučių visame pasaulyje.

12) Kai D. Trumpas pripažino galintis klysti dėl Kim Jong Uno ryžto atsisakyti branduolinio ginklo, tačiau patvirtino niekada neprisipažinsiantis, jog galėjo dėl to klysti.