Gaudynių scenos buvo lyginamos su kompiuterinių žaidimų serija „Grand Theft Auto“. Šarvuotis lėkė nepaisydamas kelio ženklų, kaukė besivejančių policijos automobilių sirenos.

Kadangi buvo pagrobta vikšrinė mašina, policininkai negalėjo padėti dyglių, kurie klojami ant gatvių norint pradurti pavogto automobilio padangas. Pareigūnai ir vijosi smėlio spalvos šarvuotį, lėkusį iki 65 km per val. greičiu.

„Tai NESVEIKA!“ – parašė socialinio tinklo „Twitter“ vartotojas @ParkerSlay89, paskelbęs filmuotą gaudynių medžiagą.

„Kažkas užgrobė „į tanką panašią“ transporto priemonę iš (Nacionalinės gvardijos bazės) Fort Piketo ir pravažiavo tiesiog pro mūsų butą!“ – rašė jis.

Vienas praeivis vietos televizijai WWBT sakė: „Tiesą sakant, man tai primena „Grand Theft Auto“ žaidimus, kur tankai važinėja tiesiog per miestą, tai siurrealu.“

Itin didelės sėkmės sulaukusios serijos „Grand Theft Auto“ žaidimuose galima kelti chaosą miestų gatvėse, vogti automobilius ir vykdyti nusikaltimus.

Virdžinijos policijos atstovas reporteriams sakė, kad šarvuotis, kuris nebuvo aprūpintas jokiais ginklais, buvo nuvarytas iš vienos Nacionalinės gvardijos bazės ir važiavo svarbiu keliu į valstijos sostinę Ričmondą.

Gaudynių metu pareigūnai uždarė išvažiavimus iš greitkelio. Galiausiai karys sustojo ir pasidavė.

Dideliu greičiu vykstančios policijos gaudynės nuolat rodomos per JAV naujienų laidas; daug televizijų išsiunčia sraigtasparnius, iš kurių žiūrovams filmuoja įvykius.