Dvejų metų mergaitės motina Kim Rowlands pirmadienį per pietus panikuodama kreipėsi į policijos pareigūnus bei miestelėnus prašydama padėti surasti nuvarytą automobilį, kuriame sėdėjo jos dukra Kiara Moore.

Pasak tėvų, automobilis buvo pavogtas tuomet, kai mama prisiminė darbe palikusi pinigus, ir kelioms minutėms palikusi automobilio gale sėdinčią dukrą nuskubėjo į ofisą Kardigano mieste, pietų Velse.

Policija nedelsiant surengė milžinišką paieškos operaciją.

Netrukus automobilis buvo rastas čia pat, įvažiavęs į šalia biuro tekančią upę Teifi. Jame buvo ir mergaitė, kuri dėvėjo tik megztuką.

Vaikas nedelsiant nugabentas į ligoninę, tačiau jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Antradienį mergaitės, kuriai kitą savaitę būtų suėję treji metai, tėvas kreipėsi į visuomenę teigdamas, kad ši nelaimė – siaubingas nelaimingas atsitikimas.

Motinai trumpam nubėgus į biurą, mašina nuriedėjo į upę. Išėjusi moteris apsidairė ir, nepamačiusi automobilio, iškvietė policiją manydama, kad mašina buvo pavogta.

„Su liūdesiu pranešame, kad dvejų metų Kiara Moore mirė Velso universitetinėje ligoninėje pirmadienio naktį po to, kai buvo išvaduota iš į Teifi upę nuriedėjusio šeimos automobilio”, -
informaciją patvirtino Dyfed-Powys policijos atstovas.

Daugiau naujienų saviems Jungtinėje Karalystėje - tiesa.com.