Naujienų agentūros turimais duomenimis, yra nukentėjusiųjų. Jų skaičius kol kas nežinomas. Į įvykio vietą atvyko medikų.

„Turimais duomenimis, du nenustatyti asmenys pradėjo šaudyti į verslo centro lankytojus, paskui pasislėpė“, – „Interfax“ cituoja savo šaltinį.

Susišaudymas įvyko prie verslo centro „Sviatogor“, esančio Letnikovskos gatvėje, netoli metro stoties „Paveleckaja“.

Tokią informaciją agentūrai TASS trečiadienį pateikė su teisėsaugos organais susijęs šaltinis.

„Į susišaudymo vietą Letnikovskos gatvėje išvyko operatyvinio reagavimo tyrėjų komanda, – nurodė su agentūra bendravęs asmuo. – Gali būti, kad yra sužeistų.“

Jo teigimu, įvykio aplinkybės šuo metu tikslinamos.

Kiek vėliau agentūra RBK iš Maskvos policijos gavo informacijos apie tai, kad per įvykusį šaudymą sužalojimų patyrė vienas asmuo. Tai 1974 metais gimęs verslininkas. Jis nugabentas į ligoninę.

Remiantis Rusijos vidaus reikalų ministerijos centrinės valdybos Maskvoje atstovo spaudai teigimu, pranešimas apie šautines žaizdas buvo gautas 14.43 val. vietos laiku.

„Nusikaltėlis iš įvykio vietos paspruko. Sužeistas asmuo buvo nugabentas į ligoninę. Šiuo metu vykdoma užpuoliko paieškos operacija“, – žiniasklaidos bendrovei RBK pranešė valstybinės institucijos atstovas.

Iš nenustatyto ginklo šaudęs asmuo, kurio tapatybė kol kas nenustatyta, iš įvykio vietos pasišalino. Policija imasi atitinkamų priemonių siekdama jį sugauti. Informaciją agentūrai TASS perdavęs šaltinis pranešė, kad užpuolikų buvo daugiau nei vienas.

„Nežinomi asmenys privažiavo, kaip spėjama, „Chevrolet“ markės automobiliu, keletą kartų šovė į vyrą, tada paliko automobilį, o patys pabėgo“, – pranešė informaciją perdavęs šaltinis.

Agentūros „Interfax“ gautais duomenimis, užpuolimas gali būti susijęs su verslu, kuriuo užsiima nukentėjęs asmuo, todėl teisėsaugos organai neatmeta ir užsakomosios žmogžudystės versijos.