Simonas Sheltonas Barnesas buvo vos 52 metų amžiaus. Visgi, jo mirtis buvo netikėta ne tik gerbėjams, bet ir šeimai, nes aplinkybės nėra aiškios. Teigiama, kad jis sušalo pargriuvęs netoli savo namų.

S. Barnesas buvo rastas praėjusį trečiadienį pusę 8 ryto eilinių praeivių tiesiog gatvėje, Liverpulyje.

Tiek velionis, tiek jo šeima buvo itin tvarkingi, kaimynams jokių rūpesčių nekeldavo.

Keliamos versijos, kad vyras staiga pasijuto blogai, pargriuvo, susitrenkė galvą ir nebegalėjo prisišaukti pagalbos, o per visą naktį spaudžiant šaltukui, tiesiog sušalo ir neišgyveno.

Vis dėlto tikimasi, kad daugiau detalių atskleis išsamesnis tyrimas.

Liverpulio koronerio biuras ketvirtadienį pranešė, kad tiria S. Barneso mirties priežastis. Aktorius šiame mieste Anglijos šiaurės vakaruose buvo rastas negyvas sausio 17 dieną. Policija pažymi, kad atvejis neatrodo įtartinas ir kad dabar koroneris nustatinėja tikslą mirties priežastį.

S. Barnesas vieną iš keturių spalvingų teletabių vaidino nuo 1998 iki 2001 metų. „Teletabiai“ tapo tokiu pasauliniu hitu, kad S. Barnesas kartą juos pavadino vaikų televizijos „bitlais“.

1999 metais serialas netikėtai sukėlė kontroversiją, kai evangelikų pamokslininko Jerry Falwello leidžiamas laikraštis parašė, jog Tinkio Vinkio violetinė spalva, trikampė antena ir rankinė rodo jį esantį gėjumi.

Serialą transliavusi BBC televizija tuo metu sakė, kad jai Tinkis Vinkis yra „paprasčiausiai mielas, technologinis mažylis su stebuklinga rankine“.

„Teletabių“ prodiuseriai „Ragdoll Productions“ socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad jiems buvo malonu dirbti su S. Barnesu.

Daugiau naujienų saviems Jungtinėje Karalystėje - tiesa.com.