Lovoje gulintis, prie aparatų prijungtas vaikas ir šalia verkiantis vyras. Šį momentą įamžino jo buvusi žmona - tam, kad parodytų, ką su žmogumi padaro liga.

„Niekam iš tėvų nelinkiu, kad jiems atsitiktų tai, kas atsitiko mums. Tai neįsivaizduojama. Mano dukra yra penkerių, o artimiausiomis dienomis turėsime su ja atsisveikinti. Ir nieko negalime padaryti“, - savo feisbuko paskyroje rašė mergaitės mama Ally Parker. Ji pridūrė, kad jos tėvo Seano taip pat jau nebeįmanoma išgelbėti. Pirmoji išėjo Braylynn.

Penkerių metų mergaitė mirė antradienį. „Šiandien mūsų kovingoji princesė gavo spindinčius rožinius angelo sparnus“, - rašoma puslapyje „Braylynn's Batallion“.

„Ji sugebėjo praskaidrinti kiekvieną vietą. Buvo karalienė su kovotojos jėga ir niekada nebus pamiršta. Turime nugalėti šią žiaurią ligą, vadinamą DIPG (difuzinė vidinė pontinė glioma - red.), kad daugiau nepasiimtų mūsų vaikų“.

Liga mažajai mergaitei buvo diagnozuota praėjusių metų gruodžio 6 dieną. Po kelių mėnesių jos mama Ally turės išgyventi savo tėvo, Seano, mirtį.