Bendrovė „Jet Airways“ tiria pranešimus, kad pilotas vyras per emocingą barnį skėlė antausį kolegei. Visa tai vyko skrydžio metu. Lėktuve buvo 324 keleiviai.

Keli Indijos laikraščiai, remdamiesi šaltiniais, rašė, kad po ginčo pilotė ašarodama išpuolė iš pilotų kabinos ir kad skrydžio palydovai ją turėjo įtikinti grįžti atgal.

Vienu metu pilotas taip pat buvo išėjęs iš pilotų kabinos ir trumpam be priežiūros palikęs valdymą, teigė „The Times of India“.

„Tarp pilotų kabinos įgulos narių įvyko nesusipratimas ... Tačiau jis greit buvo draugiškai išspręstas ir lėktuvas ... tęsė kelionę į Mumbajų, kur saugiai nutūpė“, – sakoma „Jet Airways“ pareiškime.

„Oro bendrovė pranešė apie incidentą Civilinės aviacijos generalinei direkcijai (DGCA) ir minimi įgulos nariai buvo išbraukti iš sąrašo, kol vyksta vidaus tyrimas“, – priduriama pareiškime.

Lėktuvas iš Londono išskrido maždaug 10 val. Grinvičo (12 val. Lietuvos) laiku ir į Mumbajų atskrido numatytu laiku maždaug po devynių valandų, vidurnaktį vietos laiku.

„Jet Airways“ svečių, įgulų ir turto saugumas yra didžiausios svarbos, ir oro linijos demonstruoja nulinę toleranciją bet kokiems darbuotojų veiksmams, keliantiems pavojų saugumui“, – sakoma kompanijos pareiškime.