Oro bendrovės „All Nippon Airways“ (ANA) NH175 reiso lėktuvas iš Los Andželo tarptautinio oro uosto išskrido antradienį 11 val. 36 min. (21 val. 36 min. Lietuvos laiku) ir turėjo leistis šalia Tokijo esančiame Naritos oro uoste. Tačiau po kelių valandų orlaivis sugrįžo į Los Andželą, pranešė oro bendrovė.

„Pagal avialinijų saugumo procedūras vyriausiasis pilotas nusprendė grįžti į oro uostą, iš kurio pakilo lėktuvas. Ten keleivis buvo išlaipintas“, – nurodė ANA.

„ANA aiškinasi situaciją, kad būtų nustatyta, kaip tas keleivis įlipo į orlaivį“, – pažymėjo oro bendrovė.

Ch. Teigen socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė kelias žinutes apie šį incidentą. Ji nurodė, kad visi keleiviai buvo išlaipinti, o žmones, sėdėjusius „netoli paslaptingojo asmens“, apklausė policija.

Ji taip pat pasidalijo vieno iš savo gerbėjų paskelbta žinute ir jo asmenuke su manekene ir J. Legendu.

„Mano pirmoji tviterio žinutė negali būti labiau įsimintina: ką tik ištvėriau 8 valandų skrydį Los Andželo oro uostas–Los Andželo oro uostas su @chrissyteigen ir @johnlegend reisu #ANA#NH175“, – rašė gerbėjas.

Ch. Teigen po virtinės šmaikščių ir ironiškų žinučių parašė: „Juokingiausia , kad man teks aštuonias valandas praleisti skrydyje į niekur. Tarsi visiems mums būtų labai smagu skrendant žiūrėti „Gran Torino“. Metas namo“.

„Kodėl visi buvome nubausti už vieno asmens klaidą? Kodėl nenutūpėme Tokijuje ir neparsiuntėme to asmens atgal? Klausiate, kodėl tai pasirodė geresnė idėja? Mums visiems kyla tų pačių klausimų“, – rašė manekenė.

Oro bendrovė atsiprašė keleivių už kilusius nepatogumus.