Beveik prieš pusšimtį amžiaus, vienas lyderis buvo įsivėlęs į gana įdomias seksualines praktikas. Ugandos diktatorius Idi Aminas, kuris, kaip manoma, yra atsakingas už 400 tūkst. žmonių mirtį savo valdymo metu (kai kurios legendos skelbia, kad dalį jų jis suvalgė ar išmetė suvalgyti krokodilams), savo biografijoje turėjo gana pikantiškų detalių.

Aminas, pagarsėjęs savo žiaurumu, kažkokiu būdu rado laiko susilaukti 25 vaikų su savo 5 žmonomis. Manoma, kad jis taip pat turėjo 33 meilužes, kurios jam pagimdė dar 34 vaikus.

Beje, kalbama, jog Aminas reikalaudavo, kad jį vadintų „didžiuoju tetuku“.

„Bunga bunga“

Kalbama, kad buvęs Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi itin mėgo prostitutes. Ši mintis greičiausiai nėra pati geriausia politikos lyderiui, bet Italijoje nutinka visko. Taigi S. Berlusconi gyveno pakankamai linksmai, kol buvo apkaltintas seksu su nepilnamete prostitute: manoma, kad jis permiegojo su 17-mete Maroko prostitute sceniniu vardu Ruby Rubacuori.

Kai tyrėjai pradėjo domėtis S. Berlusconi seksualine praeitimi, į dienos šviesą išlindo dar daugiau jo nuodėmių. Tarp jų buvo informacija, kad jis, kartu su kitais žinomais Italijos vyrais, karts nuo karto surengdavo sekso vakarėlius su aukščiausio lygio sekso paslaugų darbuotojomis. Anot pranešimų, pats S. Berlusconi šiuos siautulingus vakarėlius vadino „bunga bunga“.

Kaip teisme pasakojo manekenė vardu Imane Fadil, pirmą kartą už dalyvavimą „bunga bunga“ vakarėlyje S. Berlusconi jai sumokėjo 2 tūkst. eurų grynais ir mestelėjo: „tik neįsižeisk“.

Ji pasakojo vakarėlyje mačiusi dvi jaunas moteris, apsirengusias vienuolių kostiumais ir šokančias striptizą premjerui. Kai kurios tokiuose vakarėliuose dalyvavusios moterys vėliau žengė į politiką ir prisijungė prie S. Berlusconi partijos.

Anot vakarėlių liudininkės, toms, kurios pasilikdavo nakčiai, buvo mokama daugiau už sekso paslaugas, todėl merginos darė praktiškai viską, kad pasiliktų.

Priklausomybė nuo sekso

2013 metais Muammaro Gaddafi patarnautojas teigė, kad buvęs Libijos diktatorius buvo priklausomas nuo „viagros“ ir užsiiminėjo seksu beveik nuolat. Jis taip pat teigė, kad kai kurios moterys, su kuriomis mylėjosi M. Gaddafi, po šių susitikimų kreipdavosi į gydytojus. Diktatorius buvo grubus.

Vienoje knygoje buvo rašoma, kad M. Gaddafi laikė moksleives kaip sekso verges, kad jis seksualiai išnaudojo jaunus berniukus ir kad jis seksualiai priekabiavo prie užsienio aukštų pareigūnų žmonų.

Žurnalistė Annick Cojean išleido knygą, pavadinimu „Auka Gaddafi hareme“. Ši knyga leido iš arčiau pamatyti Gaddafio išnaudotų moterų išgyventą siaubą. Knygoje tvirtinama, kad buvęs Libijos vadovas, oficialiai pasisakęs prieš daugpatystę ir santuokinį amžių padidinęs iki 20 metų, turėjo savo sekso vergių haremą.

Pavyzdžiui, knygoje pasakojama apie merginą vardu Soraya. Penkiolikametei merginai jos mokykloje vykusios iškilmingos ceremonijos metu buvo pavesta įteikti gėlių puokštę šalies vadovui. M. Gaddafi priėmė dovaną, o paskui uždėjo ranką ant mergaitės galvos, kas, kaip vėliau paaiškėjo, buvo ženklas, bylojantis, jog moksleivė jam patiko, ženklas, kad ji taps jo grobiu, su kuriuo jis galės elgtis kaip tik panorėjęs. Soraya prisimena, kad tą dieną jos „gyvenimas baigėsi“.

Viskas, ką vėliau jei teko išgyventi, šokiruoja. Visos M. Gaddafi haremo merginos buvo specialiai ruošiamos, o vėliau atiduodamos vadui, kad jis galėtų jas prievartauti ir žeminti. Dažnai tam vergės buvo prigirdomos narkotikais ar alkoholiu. Soraya prisimena, kad pats M. Gaddafi taip pat visą laiką buvo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų.

Soraya pasakoja, kad paprastai nuo buvusių sekso vergių nusisuka artimieji ir giminės, todėl dauguma jų po revoliucijos išvyko į užsienį, kur joms teko arba užsiimti prostitucija, arba ištekėti ir tylėti apie savo praeitį.

Mikrobų baimė

Hitlerio reputacija, kalbant apie seksą, buvo tikrai įdomi. Hitleris buvo tikrų tikriausias mikrobofobas. Kalbama, kad jis vengė seksualinių kontaktų, nes bijojo ką nors „pasigauti“.

Adolfui patiko moterys, tačiau moterims jis buvo ne itin patrauklus. Be to, jo moterų gyvenimai baigėsi pakankamai tragiškai. Jo ilgametė partnerė Eva Braun nusižudė kartu su Hitleriu. Kita moteris, kuri, manoma, taip pat buvo jo meile, taip pat nusižudė. Trečia skelbiama jo partnerė mirė praėjus aštuoneriems metams po bandymo nusižudyti, ir ketvirta taip pat bandė tai padaryti.

Dėmesio centre - seksualinis lyderių gyvenimas

Sklandė gandai, kad Kinijos diktatorius Mao buvo pedofilas. Jo potraukis labai jaunoms mergaitėms buvo pavaizduotas 2000 m. išleistoje Tomo Clancy‘io novelėje „Meška ir drakonas“.

Šiaurės Korėjos brutalusis vadovas, Kim Jong Ilas, kuris maudėsi prabangoje, kol jo žmonės mirdavo iš bado, išnaudojo, kaip skelbiama, apie 2 tūkst. moterų savo seksualiniams poreikiams tenkinti.

Kim Jong Ilas

2004 metais išleistame filme apie Josifą Staliną rodoma, kad jis greičiausiai nužudė savo antrąją žmoną. Istoriškai pateikiama, kad ji pati nusižudė po ginčo su Stalinu. Iškart po jos mirties buvo skelbta, kad ji mirė trūkus apendiksui.

Nereikėtų pamiršti ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino, kurio asmeninis gyvenimas yra labai slaptas, todėl apie jį sklando daug gandų. Jis turėjo žmoną, su kuria susilaukė dviejų vaikų. Tada ta žmona ilgiems metams dingo iš viešumos.

Daug kas galvojo, kad ji mirė, tačiau ji vėl staiga atsirado viešumoje ir paskelbė apie jų skyrybas. Kol ji ilsėjosi gamtoje, buvo kalbama, kad Putinas susidėjo su buvusia artistinės gimnastikos čempione, kurią jis sutiko, kai ši dar buvo nepilnametė.