Kaip sakė žurnalistams apygardos šerifas Donnie Tinnellis, politikas, manoma, nusišovė ant tilto Maunt Vašingtono mieste valstijos rytuose. Pareigūnai aptiko šaunamąjį ginklą incidento vietoje.

Anksčiau tą pačią dieną D. Johnsonas paskelbė savo „Facebook“ paskyroje pareiškimą, kuriame pabrėžė, jog tvirtinimai, kad esą jis priekabiavo prie merginos, yra nepagrįsti. Įstatymų leidėjas konstatavo, kad Amerikos žiniasklaida, kuri pastaruoju metu dažnai tiražuoja tokio pobūdžio kaltinimus, savavališkai „imasi ir teisėjo, ir prisiekusiųjų vaidmens“.

Kaip pažymi televizijos kanalas, D. Johnsonui oficialūs kaltinimai dėl seksualinio priekabiavimo nebuvo pateikti. Žiniasklaida teigė, kad incidentas įvyko 2012 metais Naujųjų metų išvakarėse, kai D. Johnsonas buvo dvasininkas. Esą jis, būdamas neblaivus, įkyriai mėgino paliesti 17-metę merginą ir ją pabučiuoti.

Seksualinio priekabiavimo tema tapo labai aktuali Jungtinėse Valstijose po skandalo su Amerikos kino prodiuseriu Harvey Weinsteinu. Nuo spalio pradžios jį seksualiniu priekabiavimu jau apkaltino daugiau kaip 80 moterų.