Į įvykio vietą atvyko gausios policijos pajėgos. Žmonės buvo įspėti vengti minėtos vietos. Taip pat dėl incidento buvo uždaryta netoliese esanti stotis. Vėliau, 19.50 val. Lietuvos laiku, abi stotys buvo atidarytos ir tęsė darbą.

Naujausiais duomenimis, policija kol kas nerado jokių šaudymo pėdsakų, o nukentėjęs asmuo susižaloti galėjo grūstyje. Nepaisant to, policija ir toliau lieka įvykio vietoje.

Policija teigė, kad gauta pranešimų apie šūvius judrioje Oksfordo gatvėje. Incidentai užfiksuoti 16.38 vietos (18.38 Lietuvos) laiku.

Incidento metu viena moteris patyrė nedidelius sužalojimus, teigia policija.

Bbc.com reporterė Helen Bushby sakė, kad įvykio vietoje vyksta masinė evakuacija.

„Oxford Circus“ stotis yra uždaryta, kol pareigūnai tiria incidentą“, – teigiama pranešime.

Vienas įvykio liudininkų teigė, kad stotyje buvę asmenys pradėjo šaukti ir minia žmonių pasileido lauk iš stoties.

Įvykio vietoje taip pat dirba 3 ugniagesių brigados.

Jokių įrodymų, kad incidento metu šaudyta

Britanijos policija pranešė neaptikusi „jokių įrodymų“, kad buvo šaudyta ar sužeisti žmonės vėlyvą penktadienį Londono „Oxford Circus“ stotyje, kur buvo paskelbta apie saugumo pavojų.

„Lig šiol policija nerado įtariamųjų, įrodymų, kad buvo šaudyta ar nukentėjusiųjų“, – paskelbė Londono miesto policija, sureagavusi į pranešimą, kad stotyje „šaudyta“.

Anksčiau buvo pranešta, kad Londono policija iškviesta į Oksfordo gatvę ir metropoliteno stotį „Oxford Circus“ dėl „incidento, kuris gali būti susijęs su terorizmu“, žmonėms patarta pasitraukti iš judrios parduotuvių gatvės.

Ši metropoliteno stotis yra judrioje Oksfordo gatvėje, kur daug pėsčiųjų ir intensyvus transporto eismas.

„Policijai buvo paskambinta 16 val. 38 min. vietos (18 val. 38 min. Lietuvos) laiku..., gauta pranešimų, kad šaudoma Oksfordo gatvėje ir „Oxford Circus“ metropoliteno stotyje“, – teigta Londono miesto policijos pranešime.

„Policija reagavo kaip į incidentą, susijusį su terorizmu; ginkluoti ir neginkluoti pareigūnai atvyko į vietą kartu su kolegomis iš Britanijos transporto policijos“, – sakoma pranešime.

„Jeigu esate Oksfordo gatvėje, užeikite į kurį nors pastatą ir likite ten iki kitų nurodymų“, – patarta pranešime.