Teismas prieš tai priėmė nagrinėti S. Berlusconi prašymą sumažinti išmokas buvusiai žmonai. Jo advokatai rėmėsi gegužę priimtu aukščiausiojo teismo Romoje sprendimu. Šis nusprendė, kad dabar nustatant alimentus būtina paisyti vien tik finansinių buvusio partnerio poreikių. Tas, kas reikalauja pinigų iš buvusio sutuoktinio, turi įrodyti, jog neturi pakankamai pajamų ir negali pats užsidirbti.

S. Berlusconi tvirtino, kad jo buvusi žmona turi 16 mln. eurų likvidžių lėšų, nekilnojamo turto bendrovę bei brangenybių - taigi pakankamai, kad galėtų save išlaikyti. Teismas su tuo sutiko.

Pora atskirai gyvena nuo 2009 metų, skyrybos įsigaliojo 2014 metų vasarį. Sutuoktiniams nustojus gyventi kartu, teismas nurodė, kad S. Berlusconi privalo kiekvieną mėnesį mokėti V. Lario 3,5 mln. eurų. Po skyrybų suma buvo sumažinta, tačiau vis dar siekė 1,4 mln. eurų per mėnesį.

Buvusi aktorė su S. Berlusconi buvo susituokusi 20 metų. Jie užaugino tris vaikus. Buvęs premjeras šiuo metu gyvena su 30-mete Francesca Pascale.