Jis pažymėjo, kad 90-ųjų pabaigoje jis dirbo su J. Tymošenko ir pasiūlė jai įvaizdį su kasa. Jo teigimu, tuomet šios politikės reitingai buvo itin prasti, ji nebuvo laikoma ukrainiete. „Kilo mintis, jog jai reikia tiesiog ant kaktos padėti antspaudą, jog ji yra ukrainietė“, - sakė jis.

A. Sitnikovas pridūrė, kad dar viena piliečių antipatijos J. Tymošenko priežastis buvo jos patrauklumas.

„Vyrams raudavo stogą – ir man raudavo, ir visiems raudavo. Tai moterų baimė, kad viešoje erdvėje pasirodys kokia nors konkurentė. Moterys nepriimdavo gražios, labai seksualios, energingos ir ryškios moters“, - teigė ekspertas, pabrėžęs, jog galiausiai J. Tymošenko buvo parinktas mokytojos įvaizdis – patrauklus, bet ne itin seksualus.

A. Sitnikovas pridūrė, kad J. Tymošenko jau kelis metus valingai ar nevalingai traukia prie Rusijos prezidento Vladimiro Putino kaip prie „įtakingiausio pasaulyje asmens“.

„Kai jie bendravo, tarp jų tvyrojo pakankamai geras asmeninis kontaktas. Aš buvau vienas iš tų, kurie tai organizavo. Tačiau jie bendravo dviese. Esu visiškai įsitikinęs, kad jie vienas kitam jaučia pagarbą“, - sakė viešųjų ryšių ekspertas.